- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия искате да е гаджето?
Lady Death
Мега фен
Местожителство: Sometimes I don`t know where I am...
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:05 pm Заглавие: Re: КВА ЗОДИЯ ИСКАТЕ ДА Е ГАДЖЕТО ?
--------------------------------------------------------------------------------
Лъв.
А в хороскопа ми пише, че си допадам и с овен и телец...
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
:finger:
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
Овен![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Водолея RULZzZzZ бе ... и аз съм водолей
Първоначално написано от kombarka
Zodiq me4e![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Аз съм стрелец....Той също е стрелец ..идеалната комбинация![]()
![]()
И кфа разлика има кфа зодия е?И се пак гласувах за Риби щоту в хороскопа ми пише, че най се разбирам с рибоците
![]()
Козирог![]()
Попринцип най - сериозните ми връзки винаги са били с девички....а в момента съм луднал по една мацка стрелец :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Бих искал момичето да е риби или телец .. мн се разбирам с тия зодий![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
о аз мн се кефа щото аз съм овне а моя е лъв(винаги лъвове съм си харесвала с изключение на едни риби)
![]()
ami zodiqta spored men nqma znachenie vajen e choveka do teb haraktera dali si dopadate edin na dryg mislq 4e zodiqta ne ot zn
Рак или стрелец...
Не искам Риби /мойта зодия/ - харесвам си я, но само за мен! Не си я давам...![]()
Водолеите водят, защото сега е Ерата на водолеите!![]()
rak (toi si e rak de) za6toto az sum skorpion i btw po vsqkakvi horoskopi koito sum 4ela pi6e 4e rak i skorpion e naj zdraviq suiuz v liubovta!
\Първоначално написано от sweet_f4e88
/
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
Първоначално написано от MajeStic
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
i az sam na tova mnenie,vapreki,4e moje da si vnu6avam,no mn me privli4at maje strelciПървоначално написано от JUST_ME_
![]()
аз съм водолейче.. а приятеля ми е овне... и много си се разбираме :P с малки изключения( п.с .. и двамата сме инати
)
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
Това е истината.Въпреки че не ми пука каква зодия ще е момичето ,просто мн харесвам близнаците,защото това е и моята зодия!![]()
--------------------------------------------------------
Искам да попитам нещо което не е по темата и затова се извинявам.
butty ника ти от англ. "but" ли идва?![]()
--------------------------------------------------------