- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с грозно момиче
еи пичове да знаете че секса с грозно момиче е по-хубав защото тя винаги го прави като за последно, така че неподбирайте![]()
Абе най-яка е моята мацка,е не е супер мацка ама няма и много голямо съмочуствие...а най-хубаво е че се пак си ме кефи....
еми добре... щом е така... хубавите момичета ги пращайте на мен! нали сме приятели еми да ви направя услуга!
Raise your fist!
Ти сигурно изглеждаш по-зле от баба ми без чене.Първоначално написано от AXE
Да и на сам дайте малкоПървоначално написано от MostHated
![]()
Fitness Forever
pretty women suck ass !
long live loathsome & repulsive women !
![]()
nai-stava6ti za eb*ne sa :
1. grozni s perverzno izla4vane i hubu tqlo
2. hubavici s perverzno izla4vane i hubu tqlo..
ama, da re4em, vidq nqkoq adski krasiva, ili da ne e adski, smao krasiva, bih q lubil xDD
Im gonna make sweeet loooove to you womaaan... ne6to ot sorta :/
Остайте ги намира грозните момичета и не им се подигравайте. Те също имат право на секс.
оффф... глупости,горзни моми4ета няма,има неподдържани моми4ета![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
То момичето може да е грозно ама ти нестига,че си грозен ми си и тъп..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не думайПървоначално написано от AXE
![]()
Първоначално написано от MajeStic
hahaha какво ти пука един чувал на главата и ае действай![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
xaoixao xDПървоначално написано от MajeStic
sigurna li si 4e nqma grozni momi4et.a.. thieba lapeto... se eno nqma bogata6ki momi4enca det hodqt na spa proceduri 2 pyti dnevno praqt se po 6 4asa na den i pak gi mqza na prokajni xD
edinstveniqt izhod e "palna promqna" gogo Gl & HF
брао брао \Първоначално написано от MostHated
/ \
/
къде да си напиша скайпа
![]()
![]()
базикам се![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
хахаахах възможно е![]()
![]()
![]()
Няма грозни жени - има трезви мъже![]()
Поздрав с Bloodhound gang - Cause you`re pretty when I`m drunk (and I`m pretty fucking drunk)![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
оле Боже...![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Незнам не мога да кажа..Но знам какво е сладко,хубаво и красиво момиче..т.е.мойто![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Ако момичето е добро в секса има ли значение как изглежда ? А и няма грозни момичета просто всеки си има вкус!!!
![]()
Няма значение, дали момичето е "грозно" или не. Сексът е хубав, когато обичаш човека!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!