.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    ЯЯяя
    Guest

Не мога да преодолея мъката

Эдравейте!Попринцип съм регистрирана ,но искам да эапаэя анонимност.Таэи история много ми тежи и ми се иска да я споделя с вас+наясно съм ,че няма какво да направите ,но поне се надявам да дадете мнението си.............
    Эапоэнах се с това момче преди години.Много си паснахме.На иэкрата набърэо угасна.Само че само у него.В мен чувствата не умряха и эа ден.Вече мноого време се иэмъчвам...но вече той има приятелка.От време на време кумоникираме.Даже наскоро искаше да се видим,но не мисля че има нещо предвид.нали сме просто поэнати...но любовта ми ме убива.Ужасно силна е.....като чета стари чатове и смс.и с мили думи ,очите ми се пълнят със сълэи.Не веднъж съм искала да му споделя какво чувствам,но страха се олаждаше.а сега вече е късно....
    Ох ,мерси че прочетохте таэи сълэлива история.

Град
    L.A. \ Moscow
    недей да се измъчваш!
    Raise your fist!

признай му . моля те ...
    аз съм в същата позиция и не й признах като имах възможност сега тя е с друг ...
    ако закъснееш ще съжаляваш !
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

Цитирай Първоначално написано от lesstats
    признай му . моля те ...
    аз съм в същата позиция и не й признах като имах възможност сега тя е с друг ...
    ако закъснееш ще съжаляваш !
    Това не значи, че и да и признаеш тя ще те вземе... пак може да си е с друг след време
    Клик ми (:

ЯЯяя
    Guest
    Все пак мерси эа отговорите..
    Той вече е с друга,както каэах! Найстина болката е много силна ...искам да му акжа,но не омга

Супер фен
    Много кофти наистина,ако искаш ми пиши на лично и си дай скайпа да поговорим,ако имаш нужда .... надявам се да успея поне малко да ти помогна ...
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Много благодаря.Ами ако искаш направо ми дай твоя скайп,ще те намеря.Пак мерси

Град
    Пловдив

Re: Не мога да преодолея мъката

Цитирай Първоначално написано от ЯЯяя
    Эдравейте!Попринцип съм регистрирана ,но искам да эапаэя анонимност.Таэи история много ми тежи и ми се иска да я споделя с вас+наясно съм ,че няма какво да направите ,но поне се надявам да дадете мнението си.............
    Эапоэнах се с това момче преди години.Много си паснахме.На иэкрата набърэо угасна.Само че само у него.В мен чувствата не умряха и эа ден.Вече мноого време се иэмъчвам...но вече той има приятелка.От време на време кумоникираме.Даже наскоро искаше да се видим,но не мисля че има нещо предвид.нали сме просто поэнати...но любовта ми ме убива.Ужасно силна е.....като чета стари чатове и смс.и с мили думи ,очите ми се пълнят със сълэи.Не веднъж съм искала да му споделя какво чувствам,но страха се олаждаше.а сега вече е късно....
    Ох ,мерси че прочетохте таэи сълэлива история.
    О боже, колко трогателно.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами наистина кофти ситуация, но май няма какво друго да направиш освен да се опиташ да го забравиш... знам трудно е, но не и невъзможно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Ти просто не искаш да го забравиш.Живееш със спомените.Гледаш смс-и, работи, които сте си писали-как искаш да го забравиш при това положение?Прекъсни всякаква връзка с него, не си чатете, не чети смс-и и такива глупости.

ЯЯяя
    Guest
    Благодаря отново на теэи,които писаха.
    Но эа мен просто няма утеха.Вече толкова време няьмам спокойствие.Няма ден,в който да не мисля всяка секунда эа него.Имам чувството ,че ще се побъркам

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    за ни6то не е късно стига да има6 желание,кажи му го си4ко това,аз така казах на бив6ето си което ве4е си има6е приятелка,казха му за 4увствата ми и така,няма ло6о сп0ко..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Изтрий хронологията и СМС-ите.Хвани си гадже и след време най-вероятно ще възникнат чувства.Успех!

Nedei da se izmychvash taka.Prosto za vsichko e nujno vreme.POmachi se da si haresash drug i za sega go zabravi ili pone misli tolkova za nego kato za priqtel.Mislq che ne trqbva da mu kazvash che imash chuvstva vse pak toi ako imashe shte6e da si prolichi.
    ....SnoOp Doggy....

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Изтрий хронологията и СМС-ите.Хвани си гадже и след време най-вероятно ще възникнат чувства.Успех!
    Точно това исках да кажа и аз
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    zdrasti .. i az sum v podobna situaciq xodih s edno mom4e 7 meseca no razbrah 4e me luje i prikliu4ih vruzkata ni .. samo 4e ne mojah da go zabravq ei taka ... 4etqh hronologiqta ni po 3 puti na den daje q znam na izust ... sms-ite .. ve4e 3 meseca ot kakto sme razdeleni toi ima nova priqtelka izglejda seriozna vruzkata im ... sled razdqlaat toi me turse6e i pi6e6e no az ne mu otogovrih .. tova mom4e be6e purvata mi lubov ili po skoro uvle4enie i ne mojeh da ostana prosto priqtelka s nego ... a az otkakto skusah s nego imah nqkolko nespolu4livi vruzki edna ot koqto prikliu4i onzi den.. nau4ih se da ne mi puka za ni6to ili pone da ne go pokazvam vun6no... nz kak da ti pomogna da zabravi6 onova mom4e pri men tova ne se polu4i edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da prekusne6 vrzukata s nego taka pone po- malko 6te te boli .. uspeh i dano pone ti da uspee6 da si 6tastliva

Мега фен
    Град
    София
    След като тооолкова много се мъчиш,эащо не му кажеш?Какво като си има приятелка?Може и да те отреже,но поне ще си опитала и ще спреш да се мъчиш..
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Ox mi da ti kaja NAistina mu priznai 4yvstvata si za6toto i az bqx izpadnala v takava situaciq i mnogo go obi4am no ve4e e kasno i mnogo sajelqvam za tova 4e ne mu priznax kakvo 4uyvstvam na vreme no ve4e e kasno i nqma vra6tane nazad ostana mi samo nadejdata 4e edin den 6te e s men rano ili kasno

Признаваш му пък, ако те иска, иска! Ако не - така като стоиш на едно място е много тъпо Казваш му да знае, да си казала това, което трябва и ти е на душата и сърцето и той да си прави сметка.
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не можеш да кажеш че е късно .. Никога не е късно .. по добре му се обади излезте и му кажи какво чувстваш все още към него .. Пъкк дано и тои не те е забравил .. Айде Успех
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Guest
    opitai se da badete samo priqteli i da izlizate ponqkoga zaedno ako tova 6te te uspokoi vse pak mislq 4e e po-dobre da ima6 nqkakva vrazka s mom4eto kakvato i da e tq otkolkoto da ne se vijdate i da ne si govorite izob6to.Uspeh!

Смело му признавай!Няма какво да изгубиш!Аз съм на тоя принцип - Давай,па к'вото стане...
    Е,някой път не трябва да се действа така,но този случай не е такъв... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си