- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уместно ли е?
И да не го направиш,то имаш проблем ,щом дори се замисляш.Или не знаеш точно какво е 'приятелка' в случея...Боже...
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Изобщо не е уместно, това ще е много гадна постъпка спрямо приятелката ти още повече че тя все още има чувства към него. Ако искаш да си запазите приятелството по-добре не се занимавай с момчето.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mhm ima ne6to takava ma puk ot dr strana ako i ti go obi4a6 ne se spirai no ako e ne6to vremenno smisul prosto haresvane ne si zaslujava da si gubi6 priqtelkataПървоначално написано от koalka
![]()
Because all I want is u ....
Ако бях на твое място не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Тя не го обича, не е казала такова нещо.Първоначално написано от love_actually
Преди време страшно много си харесвах едно момче,(да не кажа, че го обичах)а най-добрата ми приятелка беше ходила преди с него и имаше шансове да тръгнат отново.Знаех как стоят нещата и четно казано не се чувствах особено добре, но мойта приятелка дойде и каза "Ей, Дени
наясно съм, че го обичаш и докато не чуя от устата ти, че не е проблем да съм с него няма да го докосна".Естествено и казах, че няма проблем, защото тя ми е приятелка форевър, а той е до време...
Мисля, че ако отидеш и говориш с нея няма да е против...![]()
Ще я нараниш многоооо... Вярвай ми... А и щом нямаш нищо повече от симпатии към момчето, може би не е нужно да излизате с него...
Това любов ли е?!?
emi togava ne izlizai s mom4eto .tolkova e prosto ako ceni6 gadjetata pove4e ot priqtelite si ok izlez s nego ama ako e obratnoto po hubavo go zareji
Преди 2 седмици бях пред същата дилема .. даже споделих тук във форума и накрая се отказах от момчето ... оставих го на приятелката ми .. Даже с едно мое предложение да излем всички заедно маи маи пак ги събрах .. тъпо ми е защото все още чувствам нещо към момчето н... както са казали.. Момчетата за ден за два а приятелството за вечни времена![]()
Ей,това са истински приятелки! И ти мислиш за нея, и тя за теб! И двете сте способни на компромис! Само така! И авторката на темата,вземай пример от това момиче! Деничка, успехчета, такива хора като теб заслужават да имат много приятели, но истински! \Първоначално написано от Deni4ka93
/
![]()
![]()
забрави да излизаш с него защото така ше предадеш приятелката си а това е подло
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
po dobre ne i kazvai ni6to...i si zamul4i i az taka vikam po dobre da i kaja i stana mnogo mnogo po lo6o skarahme se a mi be6e the best fr...taka 4e nedei az obi4ah gadjeto na moita fr 6ot nie predi imahme ne6to no az i kazah 4e nqma problem da sa zaedno..no nie s nego bqhme se zaedno smisul za nego kato fr... no az go obi4ah i go kazah na moita fr nqma da naprava ni6to no i kazah kakvo 4uvstvam ... i stana mn gadno taka 4e po dobre nedei!!
браво. иди при силвия.
Mi v taq situaciq shte se razbere koi kolko struva.Tq ako e tochna nqma dati se razsurdi vse pak veche ne e s nego. A ti ako ne si nqkav oligofren nqma da dopusnesh da naranish priqtelkata si samo zaradi nqkva avantura s nqkakav si koito eventualno moje bi shte ti haresa. pffff
Ayudame olvidarte si te vas!
МИЛА ЗАРЕжИ ПРИяТЕЛКАТА МА !! ТРЪГВАИ СА МАДЖОКА![]()