- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Инжектирах сперма във...
Класната ми гълта спермата ми.Това стана като бях на 17г-в четвърти курс.Имах рожден ден.Преди да отида на училище да черпя класа с бонбони ми дойде на ум следното.Мастурбирах няколко пъти в къщи и събрах доста сперма после я инжектирах със спринцовка в бонбоните.Бях взел две малки кутий с бонбони-едната беше със инжектирани- за момичетата а другата не я пипах-за приятели.Класната ми беше много хубава на 38 много строга и възбуждаща жена ,имаше големи цици ,освен това и дъщеря и беше в класа ни.Първо почерпих класната-тя налапа бонбона и каза че имал много интересен вкус а аз и предложих още,тя си взе два докато ги дъвчеше страшно се възбудих тя се облизваше често и каза че много и харесали.После почерпих момичетата а на момчетат им давах от другата кутия -че били по хубави като за мои хора.Момичетата се избиха да вземат бонбоните и всичките казаха че били уникални,две от тях по едно време казаха че имали леко солен вкус-явно повече е била спермата.После като се прибрах в къщи свърших веднага.Още си спомням колко сладко класната ми гърта спермата ми-може да има някакъв възбуждащ ефект върху жените.
само държа да се похваля и да ви дам идея!!!![]()
пожелавам ти някой да те почерпи с бонбони от лайна следващия път...
az bih te nagazil i navrql nai-debeliq patlajan pod raka v duparata ti.. thieba prostoto kopele.. ;/ gledai CN ili Jetix , s kfi laina se zanimaa6.. bokluk
ужас![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ееееее ми аз няма да ги ям за разлика от тебПървоначално написано от Анонимко
![]()
ххахахах по тъпо нещо не бях чувал!
Raise your fist!
хахаха баси пича)
е семенната течност не е ли пекалено гъста да мине през иглата, пък и в какви бонбони си инжектирал?
Сезони? с кокос?
малоумен извратенякда ти кажа спермата не е не6то толкова вкусно и възбужда6то колкото си мисли6
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аааааахаухауахуахуахаухау ахуахаух![]()
![]()
Отиам за спринцовка
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
prili4a na ebawka
Тва е баси якото като идея. Да взема и аз да го направя като имам рожден и именен ден. Ще почерпя хубаво момичетата от класа.![]()
много лудПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Да,и един мармот завива шоколада в станиол,пардо-бонбоните!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Бахти тфа е супер брутално,тря да си мн зле,че да го напрайш пффф ...
едно не разбрах къф ти е проблема?
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Инжектирай си *уя следващия път в нейната **тка![]()
![]()
![]()
![]()
Отврат!!!Първоначално написано от Laura_inlove13
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
tva e tolkova izvrateno 4e kato go pro4etox ne mojex da vazpriqma ni6to abe ei ti deto si go napravil idi na psixiqtar malko
tctct abe bratle ti me ubi![]()
tfa ne e istina nali?![]()
Да... Предполагам,след като някое момиче от класа ти е яло от бонбоните се е излекувала от рак на шийката на матката![]()
![]()
Първоначално написано от han
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаххахаххахаккккккккккк ккккхахаахахаха
нееееееееееееееееееееети пък ме довърши
![]()