.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    boiko borisov
    Guest
    hahhaa 6te go probvam moi 4ovek

аве лъже ви тоя....аз му инжектирах сперма в задника

abe brato sekfi prostotii sym vyr6il v daskalo ama takava kato taq ne bqh si i pomislil !!! IZROD SI !!!

Re: Инжектирах сперма във...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Класната ми гълта спермата ми.Това стана като бях на 17г-в четвърти курс.Имах рожден ден.Преди да отида на училище да черпя класа с бонбони ми дойде на ум следното.Мастурбирах няколко пъти в къщи и събрах доста сперма после я инжектирах със спринцовка в бонбоните.Бях взел две малки кутий с бонбони-едната беше със инжектирани- за момичетата а другата не я пипах-за приятели.Класната ми беше много хубава на 38 много строга и възбуждаща жена ,имаше големи цици ,освен това и дъщеря и беше в класа ни.Първо почерпих класната-тя налапа бонбона и каза че имал много интересен вкус а аз и предложих още,тя си взе два докато ги дъвчеше страшно се възбудих тя се облизваше често и каза че много и харесали.После почерпих момичетата а на момчетат им давах от другата кутия -че били по хубави като за мои хора.Момичетата се избиха да вземат бонбоните и всичките казаха че били уникални,две от тях по едно време казаха че имали леко солен вкус-явно повече е била спермата.После като се прибрах в къщи свърших веднага.Още си спомням колко сладко класната ми гърта спермата ми-може да има някакъв възбуждащ ефект върху жените.
    ХАХАХАХАХХА ман ти си голем пич евала поне добре си ги изиграл само така

омг ебати гажрата

Guest

Класната ми гълта спермата ми.Това стана като бях на 17г-в четвърти курс.Имах рожден ден.Преди да отида на училище да черпя класа с бонбони ми дойде на ум следното.Мастурбирах няколко пъти в къщи и събрах доста сперма после я инжектирах със спринцовка в бонбоните.Бях взел две малки кутий с бонбони-едната беше със инжектирани- за момичетата а другата не я пипах-за приятели.Класната ми беше много хубава на 38 много строга и възбуждаща жена ,имаше големи цици ,освен това и дъщеря и беше в класа ни.Първо почерпих класната-тя налапа бонбона и каза че имал много интересен вкус а аз и предложих още,тя си взе два докато ги дъвчеше страшно се възбудих тя се облизваше често и каза че много и харесали.После почерпих момичетата а на момчетат им давах от другата кутия -че били по хубави като за мои хора.Момичетата се избиха да вземат бонбоните и всичките казаха че били уникални,две от тях по едно време казаха че имали леко солен вкус-явно повече е била спермата.После като се прибрах в къщи свърших веднага.Още си спомням колко сладко класната ми гърта спермата ми-може да има някакъв възбуждащ ефект върху жените.
    CHOVEKOOOOOO....TOVA CHE PRAVISH VSICHKATA TAQ PROSTOTIQ I CHE SVURSHVASH DAJE SLED TOVA....
    NE TE LI KARA DA SE ZAMISLISH...
    DA OTIDESH PRI DOKTORR???????????

CHOVEKOOOOOO....TOVA CHE PRAVISH VSICHKATA TAQ PROSTOTIQ I CHE SVURSHVASH DAJE SLED TOVA....
    NE TE LI KARA DA SE ZAMISLISH...
    DA OTIDESH PRI DOKTORR???????????
    и да е истина и да не е..пак си е за доктор човека.

П.С. ама на много "развратна" класна си случил ... търси си работа в Сушард или Нестле..шприцовчик..на "уникални" серии..само за "ценители" ..без топки ще останеш...много материал ще дадеш.

Guest

Браво

Браво бе тва е много луда постъпка като се сетиш...
    Тва ме разби..Продължавай в същия дух ама не даваи на момчетата от бонбоните със спермата

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си