Първоначално написано от
Анонимко
Класната ми гълта спермата ми.Това стана като бях на 17г-в четвърти курс.Имах рожден ден.Преди да отида на училище да черпя класа с бонбони ми дойде на ум следното.Мастурбирах няколко пъти в къщи и събрах доста сперма после я инжектирах със спринцовка в бонбоните.Бях взел две малки кутий с бонбони-едната беше със инжектирани- за момичетата а другата не я пипах-за приятели.Класната ми беше много хубава на 38 много строга и възбуждаща жена ,имаше големи цици ,освен това и дъщеря и беше в класа ни.Първо почерпих класната-тя налапа бонбона и каза че имал много интересен вкус а аз и предложих още,тя си взе два докато ги дъвчеше страшно се възбудих тя се облизваше често и каза че много и харесали.После почерпих момичетата а на момчетат им давах от другата кутия -че били по хубави като за мои хора.Момичетата се избиха да вземат бонбоните и всичките казаха че били уникални,две от тях по едно време казаха че имали леко солен вкус-явно повече е била спермата.После като се прибрах в къщи свърших веднага.Още си спомням колко сладко класната ми гърта спермата ми-може да има някакъв възбуждащ ефект върху жените.