- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всички ли си падат по красавици?
Не знам дали е за тука темата.
Ами искам да ви питам нещо...до сега не съм имала гадже(явно не ме харесват,не съм красавица),но като гледам из нашия град (който е сравнително малък) има всякакви дебели,със шкембета,със разпуснати тела,изгърбени,надути и всичките заобиколени от всякъде с момчета,а като чета из форуми всички казват,че мразят такива надуфки,а те вече на по 12 ииии..сещате се...та въпроса ми е всички момчета ли харесват баш красавици,дето се обличат по модата,с хубави тела...ии...няма ли момчета дето да си падат по не баш красавици..всички ми приятелки са егати яките и си имат гаджета,даже не знам защо въобще се събират с мене..иии въобще какво харесвате в едно момиче...тука малко тая тема искрено и лично,ама си мисля,че никога няма да си имам гадже..хем ме е срам от тялото ми защото и аз съм малко пълничка(165см;56 кг),хем не съм красавица,не съм виновна,такава са ме направили...,пък като видя някое момче..има ги толкова сладки(бтв като казвам сладки,аз си падам по един такъв вид,обикновени,даже фешъните гледам да ги отбягвам,защото нямам шанс ....) и даже гледам повече характера,от колко да е красавец,няма ли и такива момчета..отчаях се,бе хора.
![]()
пфф много бъркано стана...кхх..поне го казах и ми олекна.
![]()
Мила спокойноне всички момчета харесват " фешън гърлс" защото 90% от тях са доста надутички .... а мъжкия пол мн се дразни от това
Има много момчета които си търсят нормална и сериозна приятелка и не е задължително тя да е със 2метра крака и 120 гръдна обиколка :Д така че спокоино.. за всеки влак си има пътници
![]()
ми мила има разли4ни хора.вярно е оба4е 4е мом4етат си падат по готини мацки.нз какво да те посаветвам.сека пак има и др които не обра6тат голямо внимание на вида,но се пак те са рядкост според мен..нз както се казва за всеки влак си има пьтници..6те се появи споко![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
аз съм така...просто е под нивото ми да тръгна с грозен![]()
ti (avtorkata) kaji ot koe grad4e si pls?
ama si tragnala s rezan grozen mangal mnooo qko.Ako imashe "nivo" shteshe da se grumneshПървоначално написано от sexit@
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.2 и т.9 от Правилата на форума!
Еми от Лом съм,що![]()
sexit@,не че се заяждам,ама можеш ли да ми обясниш какво е тва "под нивото ми е"...направо ме разбирате като кажете,той/тя като не е красавец/а е под мене,не е пълноценен,за нищо не става,няма да говоря с него,за да не се излагам и т.н. ://
И трябва да ли да си денън/ка,че да си намериш някой,всички които споменах че познавам са фешъни,и повечето в тоя форум..ама аз пък си обичам кецките иии раниците иии дънките и блузите без цветенца и блестящо ии..<33![]()
тъй си е ама тя ако се хвърля само на "фешън боис" няма как да я харесват многоПървоначално написано от Анонимко
всички са плява
Виж, не е казано, че трябва всеки да си има "тип". Аз не мога да кажа, че имам няква страст към пълни момичета, но съм ходил и с не толкова слабиИма момент, когато външния вид не е важен и редно да се загледаш в личността, която представлява това тяло.
Може би просто не си попаднала на правилното момче все още![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Нееее,аз ги заобикалям тях като ги видя,не ме вълнуват.Първоначално написано от Лилиту
Просто приятелКИТЕ ми са такива ^^ ^^ ^^
не, некои си падат по красТавици
просто ако е грозен ,няма да го харесвам та да тръгна с него,ама вие май сте прости до колкото разбрах,щом не зацепвате.Първоначално написано от Анонимко
nz kuf retard trea da si da naprai6 takaa tema Всички ли си падат по красавици? AXAXAXAXAXAXAX TE ZA KFO IM VIKAT KRASAVICI ! ? se 1 ''si4ki li ne se kefqt na grozni'' RETAAAAAAAAAAARDS IQ = 0.2
spoks i az nemojeh da si namerq priqtellka sumati vreme,no si namerih prosto se ogledai nevazmojno e pone edno momche da ne te haresva,smeni pricheskata vdahni si malko kuraj,vdigni si malko samochustvieto sas kakvo sa poveche ot teb drugite momicheta i shte vidish che mn skoro shte si hvanesh priqtel
виж не знам за каква се мислиш пълничка била 165 56 кила ти какво искаш 180 висока 38 кила ли нищо ти няма не си дебела. Много се нервя на хора, които се комплексират за глупости. Бахти нито съм слаба нито съм най-голямата красавица, но това никога не ми е било проблем. Ходя си с вдигната глава и се гордея с това което ме е родила мама. Имам си го самочувствието и никога не ме е ебавало кой какво ще ми каже. Никога не съм се притеснявала дали някой ще ме хареса. Или го прави или не. Това да отбягваш фешъните си е пълна глупост. Нямала шанс. Едно ще ти кажа не е нужно да си най за да си харесвана. Покажи малко самочувствие и ще усетиш разликата
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Не ми дреме дали ше е вещица или мис вселена,важното е да се обичаме.
Emi i az sum kato teb i sa naskoro se izdraznih mn qko 6tot edno mom4e svalq6e vs a pove4eto nqkvi debeli i grozni samo men ne i toi dokat svalq edna az se izdraznih i vikam dobre be za6to samo men ne me svalq6 i toi mi az si mislq 4e s teb nqmam 6ans ...ina4e az ne sum nito nadufka nito krasavica ili s perfektno tqlo
хахахахахахахаПървоначално написано от menta_loverka
![]()
![]()
![]()
Извинявай много
Първоначално написано от Анонимко
neznam az sam moje bi edni ot teq mom4eta kakto ti kazva6 fashion i s 2 metra kraka i t.n.. ama primerno az ne gi haresvam teq fashion4etata i ok ponqkoga sam naduta am zavisi s koi govora i ako me drazni mn qsno..Az haresvam po obiknovenni mom4eta pisnalo mi e ot nekfi deto se glasat pove4e ot mene... i nekfi takifa ...no nqma ve4e tolko obiknovenni mom4eta.. macka 6e si nameri6 gadje spox tfa e nai lesno otiva6 1 put na diskoteka i si gotovoa![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
opa gre6ka momi4eta ne mom4eta!!
стига да не се събуди сама в хотелска стая гола и да я боли много главата от махмурлукПървоначално написано от MeGiTyY
axxaxa eee slu4va se i na nai dobrite![]()
![]()
Като ги гледам моите познати кви "красавици" са си харесали ... Както обичаше да казва една дърта даскалица "За всеки влак си има пътници"![]()
GAZA MI E KATO LICEEEE! OPA, OBRATNOTO AM MNOO MI SE LEPQT I MA OBI4AT MNOGO MNOGO! UH MALE KAV GAZ... LICE DE IMMAMAMAMAMAM