- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakво ми има
kusah s gadjeto si 3 puti i mnoga hara me mrazqt kvo da pravq
Хвърли се от някой блок.
прави каквото искаШ! ко очакваш всички да те обичат?!
Raise your fist!
скарай се с о6те хора
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
стига бе,моми4ето има нужда от помо6т,и мене са ме мразили заради гажето,а той бе6е от моя клас,избегнах обидите и си4ко,като се преместих в друго даскало,при теб незнам как седят не6тата,разкажи с по голями подробностиПървоначално написано от Плякам Майки
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти нямаш право на глас.Първоначално написано от monityY
Прекалено ги разбираш, и не оставяш другите да се изкажат!
![]()
ти ли 6е ми каже6 дали да се изказвам или не?ае и ти си кажи кфото мисли6 и тфа е,6том знае6 толковаПървоначално написано от Плякам Майки
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Е не може всички да те обичат![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз съм си казал мнението.Първоначално написано от monityY
![]()
режи вените веднага
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
не не, тва ме уби
ти си човека майна
![]()
![]()
pogovori s tqh i gledai da se sdobrite![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Преживей го!Светът не е розов!Гледай да не им даваш поводи да те намразват още повече,дръж се нормално и гледай да се разбирате по някакъв начин.Ако не искат да разберат от добро отношение,не им обръщай внимание.Банално,но няма друго решение.Успех!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
има един синдром на глупава 14 годишна тийнеджърка че всички трябва да я обичат ако ли не решава да стане емо и да си среже вените...ти явно страдаш от тоя синдром и постъпи както правят другите ти връстници![]()
Напъхаи си главата в тоалетната чиния пусни водата..освежи се.. И помисли пак..Тряя ли да ни занимаваш Точно с такава простотия..Мразят те - ще те набият и ще им мине...![]()
![]()
не съм съгласнаПървоначално написано от Бай Гроздан
може да си среже вените и без да е емо
![]()
.!.
може но днес е модерно и затва първо стават емотаПървоначално написано от woshia_style
![]()
Амии да те мразят теб тва ко те топли?! В тоя свят тряа са научите че неможе сички да ви обичат. Пък и по-добре да ме мразят каквато съм, вместо да ме обичат щото им се мазня и правя каквото е изгодно.... Просто не обръщай внимание.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Вместо да питаш непознати какво не ти е наред (по-лесно е да се изброи какво ти е наред, а на бас), сама седни и провокирай мозъчните си клетки да изпълнят отдавна забравената си функция.. Помисли малко! Сама прецени! Пъх.Първоначално написано от titin43to
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нищо не можеш да направиш, жалкото ще бъде, ако тия хора, които не те харесват(мразя е силна дума), са ти били приятели.