.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Desyyy
    Guest

Дайте мнението си плс...

Таа значи искам да попитам според вас нужно ли е преди секс да има дълга връзка..смисъл..с приятеля ми сме заедно от 2 седмици и вече искам да го направим (а съм девствена) .. Ходила съм с др преди него по мн време и не съм си и помисляла да се ебем,та се чудех дали ще е нормално да му отдам девствеността си след толкова кратка връзка. (между др. имали ме мн интимни моменти ,но до секс не се е стигало) Чувствам се готова и го искам ,а и той също ,но нз дали няма да е малко тъпа постъпка..

кажете мнението си моля..

Само после да не дойдеш и да напишеш тема "Еба ме и ме заряза ;((((("
    Клик ми (:

sssss....
    Guest
    emi mnenie li iska6...mi mnenieto mi e 4e ti 6e stane6 kurva,za da se ebe6 s nqkoi 4ovek trqbva da mu izgradi6 doverie..da se obi4ate ..awe prai kvoto znae6

han
    Guest
    koto ti se e--be naprawigo, posle oshte w gaza ste si devstwena taka 4e gubish 50%

Град
    L.A. \ Moscow
    ae стига де! после задръствате форума с теми еба ме и ме заряза! или бремена ли съм?!
    Raise your fist!

vij...vajnoto e da se 4uvstva6 gotova i da go iska6 istinski...ako e taka...nikoi ne te spira da go napravi6,no ako iska6 moeto mnenie.....az ne bih burzala tolkova,za6toto edva se poznavate i mn ne6ta tepurva 6te vi se slu4vat...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Guest
    ami mila moqt syvet e da ne izbyrzva6 ... iz4akai malko poopaznai 4oveka vse pak tova 6te ti e pyrviqt pyt! toi e vednyj v jivota ti...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    6том се 4увства6 готова давай,ли4но на мене 2 седмици ми се виждат малко,ама ти си знае6
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами като ти се е** направи го...Каква ще е тая връзка без секс....ужас

Цитирай Първоначално написано от monityY
    6том се 4увства6 готова давай,ли4но на мене 2 седмици ми се виждат малко,ама ти си знае6
    на мен също ми се виждат малко, но ако смяташ, че той държи наистина на теб и те харесва, а не си пореднато му флиртче, действай

Guest
    awe vii ste mn tupi ama posle iskate da ebete a im kazvate na momi4etata da ne puskat vii ste ebasi prostiteee weeee puskai my 6tom ti sa ebe

Guest
    a na kolko si be momi4e na 12-13 ako e tei da razbira se pusni mu p1k posle ne se 4udi kato re zareje a i 6tom pita6 zna4i ne si gotova kogato si gotova sama 6te razbere6 i za 2 sedmici kak moje da poznava6 4oveka do sebe si tva da mi znai6 liubimiq cvqt ne zna4i da go poznava6 awe q s efa6tai v r1ce i ne se ligavi

emi dve semici sa malko.za da si sigyrna 4e nqma da te zareje sled parviq pat my kaji kakvo 6te stane ako ne iskam o6te da go pravim?togava ot otgovora my 6te vidi6 dali iska samo da te mine

zadraj pone da stanat mesec -dva ,za da ne sajalqva6 posle 6tot nikoi ne ti dava garanciq 4e 6te ste o6te dalgo z anapred zaedno .no sq e otdelen vapros ako ne darji6 da imate dalgotrain ai seriozna vrazka

Guest
    като се чувстваш готова-ДАВАЙ!!
    а вие кво мрънкате като не сте девствени!?От едно е**ане няма да стане курва,щом се чувства готова да го направи

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Само после да не дойдеш и да напишеш тема "е** ме и ме заряза ;((((("
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

mi s moita o6te na 4-tiq den go napraihme :P si4ko e vyzmojno pone taka az mislq

Супер фен
    Град
    Венера

К'во питате, е така...
    Аз се чувствам настойник на половин форум....
    Прави каквото знаеш, после си троши главата сама

Град
    Sofia
    Ами честно казано ние го направихме след като се поупознахме но преди това го давахме на шпакли и свирки.Но иначе с секс е много по-яко ..Но няма нищо по-гадно момиче-к'рва..
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Чакай бе мойто момиче на 2 седмици връзка .... щом толкова бързате ще влезнеш в темата "еб** ме и ме заряза" Трябва да си изградите повече доверие

Авторката--->На колко си?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

nikoj
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RafaNadal
    Чакай бе мойто момиче на 2 седмици връзка .... щом толкова бързате ще влезнеш в темата "еб** ме и ме заряза" Трябва да си изградите повече доверие
    a ako 4aka "ne mu pusnah i me zariaza i me zarazi wse edno""
    to momi4eto e gotowo i mu se iska shto da go spirame?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Според мен е прекалено рано, но ти си решаваш. това си е твоята вагина и само ти имаш правота да се разпореждаш с нея. Аз за мойта съм се погрижила навремето!

Той може да бъде с теб 2 години, същевременно да прави секс с няколко други момичета, да те навие да правите секс и след 3-тия път да те зареже. Нищо не е ясно. А може да правите секс сега и да сте заедно много дълго време и да се обичате адски много.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    О-в Тамбокту
    Щом го искаш а пък и се чустваш готова какво толкова мислиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си