.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Нормално ли е?

Нормално ли е на 15 години да имам черни косми(не мъх) по корема и гардите i to ne malko

Да, нормално е. Не знам дали си момче или момиче, но при всеки човек е различно. Това, че едни нямат, а ти имаш не значи, че има нещо нередно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    L.A. \ Moscow
    аз съм на 16 и съ наполовина руснак! рус съм и дори космите по краката ми трудно се забелязват! не съм много окосмен и не се срамувам! кефя се! не ми харесва да съм космясал! не е хубаво! според мен! въпреки че зависи от гените! нормално е
    Raise your fist!

izvinqvai,ama nikoi sq ne pita za proizhoda ti...mom4eto ima suvsem razli4en vupros...vse pak vsi4ki hora imat razli4ni geni,edni po-burzo navlizat v puberteta,dr ne 4ak tolkova..taka 4e e pove4e ot normalno
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, нормално е. Не знам дали си момче или момиче, но при всеки човек е различно. Това, че едни нямат, а ти имаш не значи, че има нещо нередно.

нормално е споко

Не е нормално земи една запалка и ги подпали така лекичко

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от B@$$@
    Не е нормално земи една запалка и ги подпали така лекичко
    mejdo drugoto naistina ima hora, koito si gorqt kosmite po racete ili tqloto sas zapalka... :P tei 4e pi4 nqa kfo da 4aka6, vzimai edno ot onezi ne6ta, s koito se parlqt praseta i po4vai ... tfa be6e prosto maitap... ne go pravi ami prosto si gi izrusi ili vzemi nqkoi ot oneq lepenki Veet
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си