- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой иска ?!
Ti li 6te me y4i6 kak se pi6e be cigane v4era6no kopele maikta gramna onq den 5 blok na AECA za6toto nemogaha da i smognat s oborotite na Vibratora !
МАЧОКА НА САПУН !
Мъри аз съм с тебе![]()
Лапе, я иди и избий комплексите си другадеПървоначално написано от OrL_SeX.
![]()
Махни я тая еврейка от подписа си бе!Първоначално написано от SexyTka
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
уахаха тфа ме искефи! супер сиПървоначално написано от SexyTka
Raise your fist!
Първоначално написано от SexyTka
А ти го набия между о4ите можели ?!
МАЧОКА НА САПУН !
Стига с тия евреи! Махай я тая!Първоначално написано от SexyTka
Imam pitai ba6tati sno6ti kak me zavari da go na4ukvam na maikati pitai go dage toi mi kaza da prodalgavam za6toto taka i taka vika onaq otataka ne e moq de6terq ne sam q pravil az !![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Heil Хитлер![]()
Ne parvo mislq da mina pak maikati i toq pat 6te e s prezarvativ za6toto ot kakto raboti na Lvov most moge da mi lepne ne6to : Спит4е,Трипер !
МАЧОКА НА САПУН !
Ti da mul4i6 cigane !
МАЧОКА НА САПУН !
И какъв ти е въпроса,че неразбрах?!Първоначално написано от OrL_SeX.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от bEbsI
Ami sega zna4i vuprosa mi e kam teb li4no ! Maikati o6te li e destvena da doida da ne e taka ?!
МАЧОКА НА САПУН !
хаахахахаха тиа се помеляха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tolkova i pomni6 ti, sigurno e bil tvoq ba6taПървоначално написано от OrL_SeX.
![]()
Pederasite da ne se obagdat ot Turciq s rezanite pu6ki !
МАЧОКА НА САПУН !
ОРЛ_секс мойто момче /момиче с тия лафове баба ми е гонила византииците по онова време лапай биберона и по креватите... тука нее детска градина ... викни майкати да ти разкаже приказва и се успокой...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
"Originalniqt", ne pozna otkude se obajdam. Otkudeto i da e, 6te se obajdam, a Ti si vrqkai tam otdolu praznite prikazki.Първоначално написано от OrL_SeX.
))))
Първоначално написано от Levane
OOoo mai se sabudi detetooo da ne svur6i kurmata na mama ?
МАЧОКА НА САПУН !
Как ме караш да те обиждам ама ще си малча... кармата на мама сварши преди 16 години мойто дете... ако ти още я ползваш и бозаеш от на брадтси или сестра си порцииките докато майкати спи аз не мога да ти помогна има си лекари викат им психиятри...Първоначално написано от OrL_SeX.
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
evreikaПървоначално написано от Национал Социалист
ne6to protiv malcinstvata li ima6?
Ние всички сме нацисти,смърт за всички малцинства!