- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Yгас !
Vidqh v kak edin go nabiva na maikata na edin moi fr hepl mi kak da premahna 6oka ?!
МАЧОКА НА САПУН !
С чекиотерапия
ebasi vaprosa! просто отиди и на теб да ти го набият и всичко ще е ок
Ako na maikati i haresva da i go nabivat na men ne i ne izkam i da probvam ama ako na teb ti haresva prosto otidi na di go nabie edin KOH i 6te si po dobre ot sega !
МАЧОКА НА САПУН !
prosto go nabii na tvoita maikaПървоначално написано от OrL_SeX.
)))))))
испикай се истръскай го и се измии още си малак за чикии![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
mda mai si prav ! Az sam si dobre backa maikati q eba po 4-5 na 4as a ti kakvo sedi6 po cel den v kenefa i se cedi6 na mivkata !
МАЧОКА НА САПУН !
Първоначално написано от OrL_SeX.
![]()
![]()
Мисля, че е време да престанеш да спамиш.Първоначално написано от OrL_SeX.
Кандидат за бан ли си.. или?
... maika mi e martva.. ebe6 martvata mi maika ? .. mi... dosta e gnusno ot tvoq strana...Първоначално написано от OrL_SeX.
za smetka na tova davam na nemskata mi ov4arka da ebe maika ti , mnogo i e radostno, iska6 li da se prisaedini6 kym grupovata zabava?
Adolf Hitler unser Fuhrer!Смърт за подчовеците!
Първоначално написано от eu.hyricane
OOoo na4i sam se obarkal bilo e gajetoti oooo sry mn za gre6kata !![]()
МАЧОКА НА САПУН !
Adolf Hitler e putka ... Oto Fon Bismark e istinski lider i poznava4 na voennoto izkustvo _)_
Хаха подчовек говори за ФюрераПървоначално написано от eu.hyricane
Смех,Смех,Смех!
Ako pita6 men, oburkal si i planetata, na koqto si se rodil.Първоначално написано от OrL_SeX.
![]()
pi4, ostavi tova, mi sym i gei... i kvo izliza.. ebe6 parvo martvata mi maika, posle gei-priqtelq mi... naistina si dosta jalak... -_-Първоначално написано от Анонимко
Ne prosto ti vidqh groznata mutra na Mars i izbqgah da ne te gledam и доидох tuka !
МАЧОКА НА САПУН !
maika ti e pod4ovek.. slojil svastika na balgarskoto zname.. ne si mn naqsno s istoriqta, a ? smotan tapanar..Първоначално написано от Метоман
Ti ako be6e ot Mars....Първоначално написано от OrL_SeX.
![]()
1vo - ti si nai t1piq 4ovek na zemqta
2ro - tolkova si t1p 4e se spuva6 v bazgi4niq telefon
3to - ne mu govori taka na Metoman da ne ti obarza groznata zahapka !!!
МАЧОКА НА САПУН !
tc.. naistina e palno sas slaboumnici tuka...
3toto mi e me4ta ari davai..
Майка ти може да е подачовек,ама Фюрера е велик!Първоначално написано от eu.hyricane
Ше сложа свастика ако искам даже и на гащите си!
ae ti si nekfo flamer4e prosto.. spiram da se zanimaam..Първоначално написано от Метоман
Победата е наша!Знамената високо горе!Първоначално написано от eu.hyricane