.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Oбем при права коса

hora..az si izpravqm kosata s utiq. molq vi ne me uprekvaite. taka pri mene stava mn po dobre otkolkoto presa. kat na folk pevicite mi stava- 4isto prava, luskava i dulga...(tq poprincip si mi e mn prava ama ne luska i ne e tolko qko no kakto i da e) ta molq vi se iskam da vi pomolq neshto. kogato q izpravqm mi pada po glavata. nadolo e super qka ama nagore...topiram dolnite plastove i otgore puskam pravoto i stava mn qko ama obema mi e samo otstrani a otgore pak e spleskana...neznam kakvo da napravq...gledam gi teq emotata naprimer (az nqmam nishto obshto s tozi stil no kosite sa im jestoki) i te imat obem otgore ama kak stava..neznam dali to4no opisah problema si no se nadqvam da mi pomognete zashtoto v sabota sam na kupon4e i... mersi predvaritelno

Guest
    zema6 na zaem ot nqkoq fr presa na fafli4ki i q pravi6 samo v korenite.ami q mi obqsni za tva izpraqne s utiq...?az moita s presa q izpraqm i si e prava oba4e mn int tva s utiqta

Guest
    e zashto taka mi kazvash kvo sam napravila

Guest
    emi s utiqta..slagash glavata na daskata za gladene i ki4ur po ki4ur nqkoq priqtelka ti q gladi s utiq i stava parfe. mn hubavo i vrah4etata pravi..ama vafli4ki ako si naprava..otstrani a otgore she moje li

Град
    In the corner of my mind ...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi s utiqta..slagash glavata na daskata za gladene i ki4ur po ki4ur nqkoq priqtelka ti q gladi s utiq i stava parfe. mn hubavo i vrah4etata pravi..ama vafli4ki ako si naprava..otstrani a otgore she moje li
    С тая ютия ще си съсипеш косата беее.. По-добре се изправяй с четка и сешоар.. хем ще имаш и обем..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Е защо пък да не може??

Guest
    ami vij sega zema6 ki4urite kosa ama ostaq6 ot gore nekaf plast za da ne si li4i
    i po4va6 si4kite redove v korenite samo
    taka stawa i ot gore i ot strani i otzade sy6tta procedurka.ina4e az si q praq s presata nz strah me e s utiqtaa ina4e tam nqkoi deto kaza 4e si typa tva pyk ebati 4oveka ... momi4eto iska syvet a ti q obijda6 basi

Аз постоянно си изправям косата с преса,много ми е удобно и ми става супер.

emi hora mersi. mejdu drugoto temata e ot men. shte probvam s vafli4ki, kakto kazvate
    I'm not perfect, but I'm impressive!

хора помотнетее мии нее знам как да се топирам смисъл опитвам нали и леко бухва ама седи кто несресан и е кофти

ЛАК ЗА КОСА-ТОВА Е ИСТИНАТА !!!

Град
    blg
    amii macka kato topira6 nqkolko plasta i slaga6 lak a nai gorniq go ostavq6 mn tanak i ne go topira6 taka toi pokriva dano si me razbrala ai uspex4eta

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    amii macka kato topira6 nqkolko plasta i slaga6 lak a nai gorniq go ostavq6 mn tanak i ne go topira6 taka toi pokriva dano si me razbrala ai uspex4eta
    O0O0O0 КАДЕ СИ we ТО4НО ТАКА ТОПИРАНЕ + ЛАК

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    O0O0O0 КАДЕ СИ we ТО4НО ТАКА ТОПИРАНЕ + ЛАК
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Текамм.. и аз да се искажа =D> Ами първо НАЙ-ВРЕДНОТО нещо, което можеш да направиш на косата е да я изправяш с ютия По-добре недей много бързо ще се изтощи Изправи си косата със сещоар и четка и после с пресата , ефекта е много добър И после само в корените с вафличките ,без горния слой (както казаха другите) И накрая топираш и си готова
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

na mene kosata mi e 4upliva ama iskam prava ... kato q ispravqm s presa ili se6uar posle mi se kudri mn burzo ...a s utiqta imam 4uvstvoto 4e 6te se izgorq xD ii ne sum opitvala ima li nqkakav na4in da sum s prava kosa .. xDxD

Ей хора я да ми обясните как става номера с лака . Искам си топирам цялата коса и да седи така . Хубаво,топирам я става перфектна,оба4е след половин час почва да се разваля . Та мисълта ми е лака каде трябва да го сложа ? Да си наведа главата да напръскам отдолу и като се изправя тя да си застане или както съм я топирала да напръскам само и тя да замръзне в това положение ?
    ~[MimCheTo0]~

Град
    blg
    mi slaga6 lak na kosata topira6 sled tva pak slaga6 az taka pravq ai uspex4eta

mi slaga6 lak na kosata topira6 sled tva pak slaga6 az taka pravq ai uspex4eta

Габии дай снимчици ако имаш да те видим
    ~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~

Град
    blg
    http://prikachi.com/files/101026R.jpg m ot lqvo s 4ernoto mm tuk sam s dosta obem hxahx

http://prikachi.com/files/101026R.jpg m ot lqvo s 4ernoto mm tuk sam s dosta obem hxahx
    super si

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    super si
    mersi

Мдам, и мен ме кефи - стои си, все едно ти е такава косата. Супер си!
    Memento moriendum esse!

zna4i az sum gore dolu emo i skoro 6te si prasvq takava pri4eska samo pak da mi porasne kosata zna4i mngo silen fiksira6t lak Zema6 ki4ur izdiga6 go nagore i pruska6 po cqlata duljina posle go pravi6 nastriani leka topira6 i sresrva6 nafdolu ako iska6 mi pi6i nali4en 6tti pratq link4eta

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от F@ntom4e
    zna4i az sum gore dolu emo i skoro 6te si prasvq takava pri4eska samo pak da mi porasne kosata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си