- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Oбем при права коса
hora..az si izpravqm kosata s utiq. molq vi ne me uprekvaite. taka pri mene stava mn po dobre otkolkoto presa. kat na folk pevicite mi stava- 4isto prava, luskava i dulga...(tq poprincip si mi e mn prava ama ne luska i ne e tolko qko no kakto i da e) ta molq vi se iskam da vi pomolq neshto. kogato q izpravqm mi pada po glavata. nadolo e super qka ama nagore...topiram dolnite plastove i otgore puskam pravoto i stava mn qko ama obema mi e samo otstrani a otgore pak e spleskana...neznam kakvo da napravq...gledam gi teq emotata naprimer (az nqmam nishto obshto s tozi stil no kosite sa im jestoki) i te imat obem otgore ama kak stava..neznam dali to4no opisah problema si no se nadqvam da mi pomognete zashtoto v sabota sam na kupon4e i... mersi predvaritelno![]()
zema6 na zaem ot nqkoq fr presa na fafli4ki i q pravi6 samo v korenite.ami q mi obqsni za tva izpraqne s utiq...?az moita s presa q izpraqm i si e prava oba4e mn int tva s utiqta![]()
e zashto taka mi kazvash kvo sam napravila![]()
emi s utiqta..slagash glavata na daskata za gladene i ki4ur po ki4ur nqkoq priqtelka ti q gladi s utiq i stava parfe. mn hubavo i vrah4etata pravi..ama vafli4ki ako si naprava..otstrani a otgore she moje li![]()
Първоначално написано от Анонимко
С тая ютия ще си съсипеш косата беее.. По-добре се изправяй с четка и сешоар.. хем ще имаш и обем..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
ami vij sega zema6 ki4urite kosa ama ostaq6 ot gore nekaf plast za da ne si li4i
i po4va6 si4kite redove v korenite samo
taka stawa i ot gore i ot strani i otzade sy6tta procedurka.ina4e az si q praq s presata nz strah me e s utiqtaaina4e tam nqkoi deto kaza 4e si typa tva pyk ebati 4oveka ... momi4eto iska syvet a ti q obijda6 basi
Аз постоянно си изправям косата с преса,много ми е удобно и ми става супер.
emi hora mersi. mejdu drugoto temata e ot men. shte probvam s vafli4ki, kakto kazvate![]()
I'm not perfect, but I'm impressive!
хора помотнетее мии нее знам как да се топирам смисъл опитвам нали и леко бухва ама седи кто несресан и е кофти![]()
amii macka kato topira6 nqkolko plasta i slaga6 lak a nai gorniq go ostavq6 mn tanak i ne go topira6 taka toi pokriva dano si me razbrala ai uspex4eta![]()
O0O0O0 КАДЕ СИ weПървоначално написано от GaBiIi__
ТО4НО ТАКА ТОПИРАНЕ + ЛАК
Първоначално написано от besnicataa
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Текамм.. и аз да се искажа =D> Ами първо НАЙ-ВРЕДНОТО нещо, което можеш да направиш на косата е да я изправяш с ютияПо-добре недей много бързо ще се изтощи
Изправи си косата със сещоар и четка и после с пресата , ефекта е много добър
И после само в корените с вафличките ,без горния слой (както казаха другите) И накрая топираш и си готова
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
na mene kosata mi e 4upliva ama iskam prava ... kato q ispravqm s presa ili se6uar posle mi se kudri mn burzo ...a s utiqta imam 4uvstvoto 4e 6te se izgorq xD ii ne sum opitvala ima li nqkakav na4in da sum s prava kosa .. xDxD
Ей хора я да ми обясните как става номера с лака . Искам си топирам цялата коса и да седи така . Хубаво,топирам я става перфектна,оба4е след половин час почва да се разваля . Та мисълта ми е лака каде трябва да го сложа ? Да си наведа главата да напръскам отдолу и като се изправя тя да си застане или както съм я топирала да напръскам само и тя да замръзне в това положение ?
~[MimCheTo0]~
mi slaga6 lak na kosata topira6 sled tva pak slaga6 az taka pravq ai uspex4eta
Първоначално написано от GaBiIi__
Габии дай снимчици ако имаш да те видим![]()
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
http://prikachi.com/files/101026R.jpg m ot lqvo s 4ernotomm tuk sam s dosta obem hxahx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мдам, и мен ме кефи - стои си, все едно ти е такава косата. Супер си!Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
Memento moriendum esse!
zna4i az sum gore dolu emoi skoro 6te si prasvq takava pri4eska samo pak da mi porasne kosata zna4i mngo silen fiksira6t lak Zema6 ki4ur izdiga6 go nagore i pruska6 po cqlata duljina posle go pravi6 nastriani leka topira6 i sresrva6 nafdolu ako iska6 mi pi6i nali4en 6tti pratq link4eta
![]()
Първоначално написано от F@ntom4e
![]()
![]()
![]()