Така искам парво да задам 1 въпрос към момичешката аудитория на форума..та момичета ще ви се промени ли отношенито към ваш добър приятел сприятелили сте се доста наскоро ако ви каже че е влюбен във вас и вие го отрежете ще се промени ли нещо...

а ето и дилемата ми..та наскоро така да се каже се сближих много с 1 момиче но тя ми испраща толкова смесени сигнали 1.во ми разправя колко съм сладък че съм е кефил че сме се били сближили много а бе такива неща..аз също и го казвам...обаче във следващ момент отказва да излиза с вас не и се излизало ся...такива едни режещи неща прай се че трудно загравя кой е търси след тва напално друг човек става но съм забелязал че се държи по така като сме сами или си лафим по скайп,а бе и аз испитвам силни чувства към нея обаче ся ми е някво такова никво първо си мислех че неам шансове ся се двоума тя е колкото мене и малко или много е като повечето момичета на тая възраст си пада по-големи камоли че ми е казвала че ако се държали по зряло и се обличали по като големи като мене (тя ми го каза) би тръгнала с такъв обаче ся незнам какво чувства обаркан съм а пък ако ме одреже не искам да я изгубя като фр и за тва питах по горе е казвайте мнения