Когато едно момче, сподели на своя добра приятелка , че я харесва, в първия момент момичето се стряска... Започва да се оправдава... "Да ти си наистина прекрасно момче...", "Много си симпатичен..", " Много момичета бих те харесали".. И най-накрая - "Но за мен си само приятел".. това е единия подход.. Много клишета се използват, но ако момичето наистина не харесва момчето, няма това как да се промени... Ще започне да го избягва ( което мисля е най-добртото решение, за да не му втълпява пак нещо) и нищо няма да е както преди...
Но ако приятелката харесва момчето, то връзка може д аима.. но най-накрая и двамата ще разберат, че приятелството е бил по-добрия вариант.. Но нищо не може да се върне..
Според мен приятелктаа ти не те харесва... Съжалявам, че съм толкова директна, но няколко неща ме харат даа мисля таака... Щом ти прави комплименти, значи с еопитва да ти вдъхне кураж... А тя не е толкова глупава щом постоянно я каниш да излизатате и то с компания, не иска да излиза.. Все пак това е скайп и тук всеки е по-разкрепостен и по-различен... Хйм да.. има шанс и да те харесва/.. което изобщо не е изключено... Но за да разбереш, не може да разчиташ ан някакви знаци.. Щом общувате по скайп попитай я там... Но хубаво реши.. Длаи искаш приятелството и повече или да я имаш като нещо повече... ако е второто трябва да и го кажеш, независимо от последствията..
Ако ти говори за други момчета => Не те харесва... Вярвай ми .. От личен опит го казвам това...
КЪСМЕТ !