.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Свирка

Hybrid View

apfz
    Guest

Свирка

zdraveite utre mi predstoi edno momiche da mi pravi svirka ... za parvi pat shte mi e i misalta mi e moga li da se zarazq s neshto ..... SPIN ili neshto drugo ?? nqkoi da dade drugi saveti kakvo shte e nai dobre da pravq i da ne pravq ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Guest

Re: svirka...

Цитирай Първоначално написано от apfz
    zdraveite utre mi predstoi edno momiche da mi pravi svirka ... za parvi pat shte mi e i misalta mi e moga li da se zarazq s neshto ..... SPIN ili neshto drugo ?? nqkoi da dade drugi saveti kakvo shte e nai dobre da pravq i da ne pravq ?
    Na kolko si be, d4ence

Guest

Re: svirka...

Na kolko si be, de4ence?

apfz
    Guest
    ima li zna4enie na kolko sam iskam otgovor na vaprosa..... na 16 sam

Град
    Hard Rock Cafe
    razbira se 4e moje6 da hvani6 spin... spin se hva6ta samo kato pogledne6 zarazeniq !!!

Guest
    естествено,че не може.първо се поинтересувай малко за тия неща и тогава се занимавай със секс.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    razbira se 4e moje6 da hvani6 spin... spin se hva6ta samo kato pogledne6 zarazeniq !!!
    =D> "To4no"

хан
    Guest
    и внимавай а не ти отхапе к-а , че сега е на мода сред курвите

няма да хванеш СПИН...само ми е интересно от къде си сигурен че ще ти прави свирка...А и според мен 100% не си на 16...14 ти давам макс!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ot svirka..ne,glupusti
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

apfz
    Guest
    dobre s neshto moga li da se zarazq drugo ima li nqkva opastnost ili spokoino da i go topna v ustata?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип можеш примерно херпес или нещо този род, обаче вероятността е малка. Като цяло свирката е опасна за момичетата, тъй като ХИВ вирусът при болните хора се съдържа и в спермата и в самите течности, които се отделят пир възбуда.
    То по принцип вероятността да ти лепне нещо е по-голяма при целувка отколкото само при свирка. Предполагам, че ще се и целувате, де, но идеята ми е, че се отдай на момента и не ги мисли тези неща Виж секс вече си го правете с презерватив.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kak gi pravi6 tez emotikonki?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    По принцип можеш примерно херпес или нещо този род, обаче вероятността е малка. Като цяло свирката е опасна за момичетата, тъй като ХИВ вирусът при болните хора се съдържа и в спермата и в самите течности, които се отделят пир възбуда.
    То по принцип вероятността да ти лепне нещо е по-голяма при целувка отколкото само при свирка. Предполагам, че ще се и целувате, де, но идеята ми е, че се отдай на момента и не ги мисли тези неща Виж секс вече си го правете с презерватив.
    Много добре казано. Гениталния херпес е особено опасен (от свирка няма да го хванеш доколкото зная), тъй като ако партньора ти е в момент, в който болестта проявява симптомите си - и с презерватив ще го хванеш. А тази болест не се лекува - цял живот я носиш в себе си и трябва да пиеш лекарства за да не проявява симптомите си твърде често (гнойни ранички например).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

apfz
    Guest
    em momi4eto e na 14 no se ebalo 3 pati s 1 4ovek.... edva li 6e ima neshto

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    em momi4eto e na 14 no se ebalo 3 pati s 1 4ovek.... edva li 6e ima neshto
    Абе и с един човек да е - ако е бил болен? Нейсе - живота е един огромен риск

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от sexita

колко сме извратени......

Град
    BG SOFIA
    направооо се зарази ве4ее ГЛУПОСТИ !!!!!

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    tq daje m moje da zabremenee kato ti napravi svirka mani ti predpolagam 4e sledva6tata ti tema 6te e"tq mi pravi svirka-bremenna li e?"
    Because all I want is u ....

Ами всъщност шанса да се заразиш с нещо е ако тя има раничка в устата примерно и въпроса ти всъщност въобще не е толкова глупав. Ако те е страх толкова много слагай презерватив и тва е. А относно тва какво да правиш и какво не- ами общо взето нищо не трябва да правиш освен да си го измиеш преди тва Успех

Guest
    stiga gluposti,ni6to nqma da tis stane kvo si se panikiosal

Град
    Sofia
    Абе споко няма такива проблеми на мен гаджето ми си ми прави и няма проблеми а няма как да се заразиш..А и остата на повечето момичета са доста чисти..особенно на мойта
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    О-в Тамбокту
    Не неможеш да хванеш СПИН!!! Ако имаш врьзка с това момиче и се сигорен в нея може да не полэвате презерватив но ако едва я познаваш препорачително е все пак незнаеш на колко момчета е правила свиррки приди това!!! Айде и дано не се разочероваш!!!

Цитирай Първоначално написано от sexita

Цитирай Първоначално написано от crs
    Абе споко няма такива проблеми на мен гаджето ми си ми прави и няма проблеми а няма как да се заразиш..А и остата на повечето момичета са доста чисти..особенно на мойта
    Ууууу не спря да си хвали момичето,това момче бе...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си