- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
zdraveite utre mi predstoi edno momiche da mi pravi svirka ... za parvi pat shte mi e i misalta mi e moga li da se zarazq s neshto ..... SPIN ili neshto drugo ?? nqkoi da dade drugi saveti kakvo shte e nai dobre da pravq i da ne pravq ?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Първоначално написано от apfz
Na kolko si be, d4ence
Na kolko si be, de4ence?Първоначално написано от apfz
![]()
ima li zna4enie na kolko sam iskam otgovor na vaprosa..... na 16 sam
razbira se 4e moje6 da hvani6 spin... spin se hva6ta samo kato pogledne6 zarazeniq !!!
естествено,че не може.първо се поинтересувай малко за тия неща и тогава се занимавай със секс.![]()
=D> "To4no"Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
и внимавай а не ти отхапе к-а , че сега е на мода сред курвите
няма да хванеш СПИН...само ми е интересно от къде си сигурен че ще ти прави свирка...А и според мен 100% не си на 16...14 ти давам макс!
ot svirka..ne,glupusti![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
dobre s neshto moga li da se zarazq drugo ima li nqkva opastnost ili spokoino da i go topna v ustata?
По принцип можеш примерно херпес или нещо този род, обаче вероятността е малка. Като цяло свирката е опасна за момичетата, тъй като ХИВ вирусът при болните хора се съдържа и в спермата и в самите течности, които се отделят пир възбуда.
То по принцип вероятността да ти лепне нещо е по-голяма при целувка отколкото само при свирка. Предполагам, че ще се и целувате, де, но идеята ми е, че се отдай на момента и не ги мисли тези нещаВиж секс вече си го правете с презерватив.
kak gi pravi6 tez emotikonki?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Много добре казано. Гениталния херпес е особено опасен (от свирка няма да го хванеш доколкото зная), тъй като ако партньора ти е в момент, в който болестта проявява симптомите си - и с презерватив ще го хванеш. А тази болест не се лекува - цял живот я носиш в себе си и трябва да пиеш лекарства за да не проявява симптомите си твърде често (гнойни ранички например).Първоначално написано от shadow4e
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
em momi4eto e na 14 no se ebalo 3 pati s 1 4ovek.... edva li 6e ima neshto
Абе и с един човек да е - ако е бил болен? Нейсе - живота е един огромен рискПървоначално написано от apfz
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от sexita
колко сме извратени......![]()
направооо се зарази ве4ее![]()
![]()
![]()
ГЛУПОСТИ !!!!!
tq daje m moje da zabremenee kato ti napravi svirka mani tipredpolagam 4e sledva6tata ti tema 6te e"tq mi pravi svirka-bremenna li e?"
![]()
Because all I want is u ....
Ами всъщност шанса да се заразиш с нещо е ако тя има раничка в устата примерно и въпроса ти всъщност въобще не е толкова глупав. Ако те е страх толкова много слагай презерватив и тва е. А относно тва какво да правиш и какво не- ами общо взето нищо не трябва да правиш освен да си го измиеш преди тваУспех
stiga gluposti,ni6to nqma da tis stane kvo si se panikiosal
Абе споко няма такива проблеми на мен гаджето ми си ми прави и няма проблеми а няма как да се заразиш..А и остата на повечето момичета са доста чисти..особенно на мойта![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Не неможеш да хванеш СПИН!!! Ако имаш врьзка с това момиче и се сигорен в нея може да не полэвате презерватив но ако едва я познаваш препорачително е все пак незнаеш на колко момчета е правила свиррки приди това!!! Айде и дано не се разочероваш!!!![]()
Ууууу не спря да си хвали момичето,това момче бе...Първоначално написано от crs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.