Искам някои мнения, понеже съм толкова обаркана, че самата аз си нямам доверие и незнам какво да правя! Влюбена съм до полуда в едно момче запознахме се в интернет, всичко потрагна просто перфектно-отначало приятели, които си пишат и си говорят , смеят се и са щастливи ... докато всичко това не прерастна в любов.Поне в началото само от моя страна и мислех че ще продалжи да е само от моя ... но се оказа че това момче също има чувства към мен и ме харесва!И двамата си признахме, но нещата се усложниха .... мина се време ние продалжавахме се в това положение докато той не каза "че ако скоро не се срещнем просто няма смисъл да продължаваме"!Аз направих всичко възможно и успях да отида на София, за да се видим ... Там всичко беше перфектно - двамата прекарахме един страхотен ден, в който той ме направи най-щастливата - изгубих девствеността си (сега може да получа и упреквания, но аз не съжалявам за това което стана защото го исках и защото обичам това момче)! И така този ден сварши и доколкото си говорихме повече няма да се видим защото според него сами ще се измачваме по този начин!
Това е моята история!
Проблемът е че аз найстина съм влюбена в него и го обичам адски много и незнам какво да правя - не искам да сме просто приятели! Как да бада с него , как да имаме нещо повече ? Сега ще бада 11 клас след 12 ще уча в София , но се съмнявам че той ще ме чака или пък изобщо дали ще иска да ме чака .... Моля ви дайте ми съвет , защото наистина го обичам !!! Какво да правя???