Цитирай Първоначално написано от про психолога
Принципно, когато човек знае , че нещо е яко е едно, а когато го опита и усети всъщност колко е яко е съвсем друго... Човека обича удоволствието, като си го набавя по-всякакви "разнообразни" методи. Съвсем нормално е да не искаш да спреш нещо , което те кефи.. Всичко е въпрос на желание. Такова нещо като воля - няма. " Слаба ми е волята" <- Слаб ти е гъза.

А иначе - не знам авторе в кви филми се вкарваш, държавата да помага? ХАХААХ... Кой ги бие наркоманите по главите да си праскат шприцове и прочие? О.О Каквото си надробиш, такова ще го сърбаш. Не може винаги някой да ти дава храната с лъжичка в устата.
purvo she te pomola ako e vuzmojno da ne pishesh pove4e po temata qsno e 4e nqmash nikakva predstava za kvo stava vupros vtoro ako si4ko e vupros na jelanie nqmashe da ima hora i jivotni shteshe da ima samo jivotni ako vsi4ko e kef i jelanie kakvo togava e zavisimostta a puk da ne obqsnqvam kuv kef e da si narkoman napravooo e nai-qkoto drugiq put kato vidish suseda ti da preska4a terasata s 4antata na maika mu ili ne4ii telefon ii kvo li oshte ne spri go i go pitai da ti kaje kolko mnogo mu e kef da si narkoman nqma nishto obshto s kefa ne go pravish shtoto iskash a shtoto imash nujda i dori i da ne iskash pak imash nujda edni neshta deto im se vika apstinentciq abstinentno sustoqnie svurzano s mnogo psihi4eski i fizi4esku "udovolstviq" koitoo prostoo ne ti se iskaa nikoga da svurshvat hhhah a za durjavata moje bi si prav naistina e smeshno da iskash pomosht ot durjava kato nashata pitash koi me e karal da po4vam nikoi ne me e karal ma tva ne ozna4ava 4e ne iskam da jiveq ti kato se razboleesh ot grip kato idesh v bolnitcata lekarstva li ti davat ili te pitat koi te e karal da izlizash na vunka ako se napiesh primerno i polu4ish nekvo natravqne kvo ne trqbva da ti pomagat ponejee nikoi ne te e karal da piesh neshtoo mi se gubii smisula a otnosno surbaneto na popara predstavi si ti presi4ash na 4erveno az karam s 300 i te bluskam i ti umirash za maika ti koe she e po vajno dali az sum vinoven dali ti si vinoven dali nqkoi te e nakaral da minesh ili ti sam su trugnal ili 4e si umrql po tvoita logika tq she si kajee of slava bogo ne e vinoven toi oniq e karal s 300 toi e vinoven mn qsno 4e edinstvenoto koeto she q interesuva e dali si jiv ili ne razbirash li otgovorite ti sa verni noo ne si zadavash pravilnite vuprosi i da ti napomnq pak ako slu4aino si pro4el si4ko do tuk da ne pishesh pove4e po temata shtot riskuvash si4ki da razberat kolko mnogo ne znaesh