.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Подарък за майка му... много спешно ...

Здравейте , майката на приятеля ми си идва след 10 дни и исках да и купя нещо много хубаво,но ..... значи попитах приятеля ми за любимите и цветове: червено ,бяло,черно. Излязох по магазините ,за да и взема някоя хубава ,стилна , блуска, ризка нещо такова... но ... нищо не ми хареса , нищооо ;( отчаях се , поръчах и парфюм ,но само парфюм не става , кажете ми вие какво подарявате , по принцип ми е лесно да избирам подаръци,но все пак тя е многооо важна за мен и искам да я изненадам ,да се зарадва,защото е страшно мила с мен ,много ми се радва ... много е добра и заслужава всичко хубаво.... много ви моля , дайте ми съвети за подаръци ... ще ви бъда много благодарна, помогнете ми ...

Вземи и някой комплект...примерно парфюм дезодорант и душ гел

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами нали си и поръчала парфюм ... просто ако е хубав няма какво повече да измисляш, пък и според мен за нея ще е важен жеста, а не толкова самия подарък.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    не е ли малко ... ? мале много се притеснявам ...

Град
    hElL cItY -> SoFiQ
    Дезедоранти..гелове... За Майка (тъща ) не е подходящо според мен.. Нищо лично..Но 1 парфюмче 1 хубав букет и .. Нещо като.. Ддз .. За във вкъщи да си го има като..СПомен от теб да кажем...

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    не е ли малко ... ? мале много се притеснявам ...
    Ами хубавия парфюм, букета а ако толкова държиш да има и нещо друго попитай гаджето си дали харесва някакви картини или някакви нзз като скулпторки... има ги в някой магазини за сувенири... нещо което да и остане за спомен!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    ммм звучи ми добре, не се бях досещала за цветя , наистина , мерси .... ама .... какво да и взема ,мислех някоя така статоя , има много красиви ...ама ....... боже , в момента наистина се учвствам много глупава и много притеснена ...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами попитай приятеля си по какво е запалена да кажем дали отглежда цветя, или някаква статуйка както каза наистина има мн интересни неща. Недей се притеснява толкова ще видиш, че каквото и да и подариш ще бъде трогната. Важен е самия жест. Поздравявам те, че си се сетила.

вземи и един букет рози пак и парфюма не малко нещо.. според мен е важен жеста не подаръка но както си прецениш
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    дали отглежда цветя, .
    естествено, аз като чуя "майка" и "подарък" в едно изречение се сещам за саксия...има прекрасни цветя и дръвчета!Аз съм хвърлила око на едно мандариново дръвче на Раковска, страхотно е)

Guest
    благодаря ... много сте мили , от все сърце ви желая всичкото щастие ,любов и радост ....

Град
    Там, където е сърцето...
    благодаря ... много сте мили , от все сърце ви желая всичкото щастие ,любов и радост ....
    Мерси мацка и сичко най-хубаво и на тебе :P

Guest
    )) Благодаря

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    )) Благодаря
    Заключвам темата тогава.
    П.С. на моята свекърва не съм купувала нищо никога. Само й избрах 1 блуза от името на приятля ми и тя н я носи. Няма и да й купувам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си