- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбен съм в едно момиче
айде лека аз отивам да си режа вените...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
приятно и безболезнено рязане...Първоначално написано от tuzaro
Лека нощ.Първоначално написано от tuzaro
![]()
DRS+ , сис. Музика за наркомани, пропаднали типове и утайки на обществото. Не ти трябва да ги слушаш.Първоначално написано от AFT
![]()
Индийд.Първоначално написано от NFW`
лекаПървоначално написано от tuzaro
Ти тихо там, дрогарю.Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от NFW`
к.
Уф, днес всички се изнесоха бързо и слушам някакви супер флегматични песни ии ..![]()
Аз пък ен слушам щот наще викат,че им се спи пък аз си мисля че ще праят секс.... (тфа май не беше за пред хора)
Твърде много информация. ^_^
Сис, а ти слушаш музика...каква?
Бас ловя, че слуша Hardcore Polka
Или само полка. Мъничка е все още за хардкор.![]()
Нищо определено, но от ника ми се подразбира, че не слушам чалга, поп, хип-хоп, рап, троп или както там го наричат сега. Хаус и тем подобни мнооооооого рядко (имам само 3-4 песни, които почти не слушам, дори не знам какво по-точно саПървоначално написано от NFW`
). Според идиотите от махалата съм много "метълска и тъмна", макар че не нося тъмни дрехи.
Както и да е, слушам почти всичко. Ей, някой да е чувал за George Benson?
![]()
Яде ли се?
Пуши ли се?![]()
(Тъпи сме, Чаби.)
Имам странното чувство, че този Джордж е певец...
Първоначално написано от w0sh
Кое? George Benson? Хъх, както и да е.![]()
Какво казвахте за Hardcore Polka?George Benson (b. March 22, 1943, Pittsburgh) is an American musician, whose recording career began at the age of 21 as a jazz guitarist. He is however, better known to the public at large as a Pop/R&B singer, famous for such hits as "Give Me The Night", "Lady Love Me (One More Time)", "Turn Your Love Around", "In Your Eyes" and "This Masquerade", among others.![]()
http://www.myspace.com/brutalpolka2
Джаз/полка се таз....
Сис, да ме извиняваш, но този ми звучи...ами малко лигаво всъщност.
Викаш, рап и хип-хоп са фешън? Йей, Чаби, АЗ още имам шанс! Муахахаха!![]()
ВСЕ ОЩЕ сме замесени в играта. Не всичко е свършило ще се борим докрай и няокй ден с гордост ще се наречем фешъни... и ест ще си нправим профили в флиртче...Първоначално написано от NFW`
Не, не, ти разбираш ли защо наричат чалгарите фешън?Първоначално написано от NFW`
фешън = fashion = мода
Фешъните са "модерните хора", сеш се? А фешъните слушат това, което аз не слушам. А, има и едни, дет се наричат метъли, но слушат Linkin Park, KoRn, Evanescene (не знам дали така се пише), Panic! at the disco (това вече са емута) и т.н.
А, бе, няма значение. Както казва една приятелка - всички от майка сме родени.![]()
Аз слушам КоРн йеее вече освен фешън съм и емо... УРА
Аз имах...преди да пропадна.Първоначално написано от w0sh
Демн ит, толкова близо съм бил!![]()