.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: раздялата

Супер фен
    Град
    sofiq

раздялата

oh razdelih se s moeto mom4e.kak da go preoduleq be hora.mnogo mi lipsva no nqma pat nazad,razbra za vsi4ki moi laji i izneveri.ve4e 5dni ne sme zaedno i umiram.ocenqvam go edva sega razbrah 4e ne vsi4ko v jivota e pari,koli drehi.toi mi pokaza mnogo ne6ta,otvori mi o4ite,NO be6e kasno,ve4e bqh mnogo gre6na.molq vi ne me sudete.pove4eto ne se osuznavat,az pone uspqh.kak da go zabravq?molq viii

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ем така е. Да бе мирно стояло не би чудо видяло...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми тоо рано или късно сичко излиза на яве... какво си мислеше че ще си правиш каквото искаш и никой няма да разбере... еми... няма как сама си си виновна сама каза "сички мои лъжи и изневери..." според теб би ли ти простил за всички... едва ли.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен
    Град
    София
    С времето..
    Прави си иэводите эа следващия път.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ем така е. Да бе мирно стояло не би чудо видяло...
    Подкрепям!

naistina e trqbvalo predi tova da pomisli6 za6toto nqam sigurno slu4ai v koito da ne e izlqza istinata nakraq .... nz i az kakvo da ti kaja moje da te razbere 4e se razkaiva6 za gre6kite si

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от fdream`d
    naistina e trqbvalo predi tova da pomisli6 za6toto nqam sigurno slu4ai v koito da ne e izlqza istinata nakraq .... nz i az kakvo da ti kaja moje da te razbere 4e se razkaiva6 za gre6kite si
    nqma 6ans ,daje smqta da zamine v 4ujbina 6toto tuk se pobarkval naistina ne go zaslujavam i e nai-dobre da ne go izma4vam kato go tarsq,no kak da go zabravq?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

времето лекува след месец два ще го забравиш а до тогава излиза с аверки авери недеи да мислиш з анего
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    togava e po trudno ama nz ako te obi4a .... ina4e mom4e savsem lesno ne se zabravq

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    С времето..
    Прави си иэводите эа следващия път.
    Kaкво повече да се каже..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    сама си си виновна,намери си друг и 6те го забрави6,но само 1... и не му изневерявай и на него,а може би ако поговори6 с бив6ия си и му каже6 4е си се променила и ти даде време да му го докаже6,няма ли как да се съберете? или той яко те е намразил
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    На негово място и аз не бих ти простила, само това ще кажа.
    Иначе, продължаваш напред, колкото и да ти липсва.Нищо не можеш да направиш.

kazah li ti 4e 6e si nameri6 maistora YEees tka ti se polaga
    Testis unus,testis nullus...

Късно е вече да съжаляваш за това, което си направила. И аз на негово място не бих простила. Това ще ти служи за урок.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Охх..лоша работа.Опитай се да не мислиш за него и по-точно не му се обаждай и т.н.,защото това ще го вбеси...Наранила си го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си