- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- С коя песен ...
Neka vseki da poso4i izbranna ot nego pesen (mojе i nqkolko) ,koqto opisva sastoqnieto mu v momenta v luboven plan !!!![]()
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Вероника - "Втори дубал" ; Анна - "Една любов си отива" ......
мисля, че има такава тема някъде в "околията")
"Free as a bird"
![]()
И се имаш за емо?Първоначално написано от _EMO_GIRL_
За да не права нова тема МОЛЯ ВИ някой да ми каже песен.. (чалгарска) В която се пее 2ма разделили се ,но МОМЧЕТО все още я обича.... благодаря..
П.С. Не съм "госта" (автора на темата),сорка за спама но по добре така![]()
е, че как...колко метъли познавам, ама такива кючеци маат, не е истинаПървоначално написано от w0sh
![]()
Пиян - Борис ДалиПървоначално написано от ~-> eMiN3McHoY.
![]()
Има разлика и тя е в това че те не са от хората които се хвалят с музикалните си наклонности...Първоначално написано от be_true
+тфа и аз слушам малко жица и маанета си удрям...
тва е...в България почти всичко е тъпа имитацияПървоначално написано от be_true
Kameliq - Zaleza i zorata
Ne sam "EMO" ,aprosto me kefi toq stil !!!
Амет-Блондинки и Брюнетки
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
preslava-nqmam pravo,ako ima pesen za gre6nica koqto ne zaslujava ni6to-tq e to4no za men.q nqkoi ako znae takava da mi kaje![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Az sam "EMO" ,no spoko...ne slu6am 4alga. Po temata: "Lifehouse - Broken" ; "Main Yahaan Hoon - Anks". A parvata e napravo SUPeEeR[/i]
Аз пък нямам против "чалгата", а песни се сещам за Преслава - Лъжа е и Софи Маринова - Остани
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Savage Garden - I knew I loved you
Foo Fighters - Tired of you
Metallica - Die die my darling
Three Days Grace - I hate everything about you
Nickelback - How you remind me
Преслава - Помниш ли , Преслава - Лъжа е
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Валдес - рибна фиеста....![]()
мисля че беше на тони стораро - светица и грешницаПървоначално написано от gazarka
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Nana - Lonely
Vonda Shepard - Will you marry me?
Mezo - Rejs szosty
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Mariah Carey - We belong together
J.T. - My Love
Vonda Shepard - Baby, don't you break my heart slow
DJ Aligator - Close to you
Close to you - Baby don't go
адски красиви и ревливи песни
Aerosmith-Crazy
а бе нещо се лигавя напоследък![]()
Slipknot - SiC
П.С.:В момента ми е страшно дивоооооооооооооооо![]()