- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- айде да качим некое килце
така, знам 4е предимно се говори за отслабване с диети, но ре6их да направя тема отностно ка4ване на кила. сигурен съм 4е има мом4ета 4е даже и моми4ета които се 4увстват твърде слаби.. не е ползено да си дебел но съм сиг 4е не е и здравословно да си много слаб... та да си доида на думата, в момента съм на 16 и съм 63-4 кила тренирам ве4е година и половина фитнес (не се хваля) и съм сигурен 4е има някои тук който да ми помогне с някаква диета за набавяне на протеини и въглехидрати.. дано тва 4е съм повдигнал темата е полезно за 4итателите тук. знам и 4е има по подходя6ти форуми за тези не6та но бих се радвал да 4уя мнението на тези които не са болни на тема фитнес....
и аз съм на 16 и аз съм 65-66 кила и аз искам да съм 70 ама не мога да кача! бал съм ви и протеините и месата и сичкото!
Raise your fist!
не аз знам диети ама не трябва да ям хранасамо ония химии а тва не искам да го поглеждам.... въпроса ми е по скоро ориентиран към обикновена храна... 6ото знам 4е с ония прах4ета стават 4удеса... доколкото знам пиле6кото месо и рибата много помагат
от пилешкото месо и рибата се слабее а не палнее... за тези които искат да ка4ат да си жземат бирена мая на хап4ета 60 броя са кам 3-4 лв./не сам сигорна мн./ но от нея хем се палнее хем е мн. полезна про4иства кравта и тем подовни и за акне и за вси4ко става..
6е трябва да се усмихнана горния коментар мила, мисля 4е най известния български култорист бе6е казал 4е яде пиле6ко месо през 2 4аса... а за рибата, тя просто е много полезна заради протеините, тва не озна4ава 4е се отслабва от нея
как може да се отслабва от което и да е ядене.... мерси се пак.и както казах ХАП4ЕТА НЕ ИСКАМ каквито и да са... предпо4итам натурални продукти.
Момчета, абе не знам, ама да ми казвате, че ядете и не растете е смешно. Едно ще ви кажа - не ядете. Вижте как яде бато ви Дейв Тейт - 10 000 калории на ден - квото му падне, ама той е пауърлифтър.
Ми яжте по килограм месо и20 яйца на ден и ще растете. Никой не е станал голям от въглехидрати - от тях се става дебел. Протеин без мазнинита трудно се усвоява. Дядо ви Винс Жиронда (който създава бодибилдигна във днешната му форма - дева път на дефиницията пред гладките и сравнително мазни билдъри преди него) е карал Арнолд (Шварценегер) да си смесва протеина на прах със сметана.
От комбинацията мазнини и протеин се качва по-чисто.
Искате да качите, а правите смешни сплитове и не правите тяга и клек.
Е сори, ама без тяга и клек не става. Клека е най-доброто за маса. Тежък клек. Два сантиметра на бедрата от клек - дават 4-5 килограма + че по-големи крака помагат неимоверно за маса в горанта част на тялото.
Често в някой западен сайт може да ви отговорят на въпроса за маса в горната част на тялото с "Do more squats" - повече клкове.
Искаш маса: Ядеш 6 пъти на ден по 600-700 калории на ядене.
Тренирови - базови упражнение със свободни тежести и то тежко. Майната им на машините. Да сте виждали гръб на катерач - ОГРОМЕН. Мен един ми направи показно 4 набирания на една ръка с 15 килограма диск в другата. Знаете ли какво става при набиране с една ръка? Ръцете скачат с 3-4 сантиметра за нула време.
Тренирате - лег, клек, тяга, набирания, раменни преси. Често, тежко и не до отказ. Или ако се тренира до отказ - за кратко с почивка след това. Отказа за продължително време е пагубен за наурално трениращи.
благодаря много за отговора... 6те имам не6то наум.... виждам 4е разбира6
Яж в МакДоналдс цяла седмица по 3 пъти на ден и ще качиш![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Бахти,и аз искам да надебелея!!!ПОСТОЯННО ям и мисля за ядене,ама не става-не мърдам от тия 36 кила!
i az neprekusnato qm ama ne6to ne nadebelqvam...AZ ti predlagam da qde6 sladki raboti soleni togava,kogato ti se priqdat
taka sig 6te qde6 cql den i sled sedmica 6te se 4udi6 kak da gi svali6
![]()
Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
![]()
Шегуваш ли се, ти на 10 години ли си ?![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
ако иска6 да напълнее6 първото което няма да е зле да напраи6 е да спре6 фитнеса
туй горе бях аз
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
6to tam 6e ka4va muskulna masa....zavisi kvi uprajneniq prai....a tva za predlojenieto na FernandoTorres`fan...vqrno eПървоначално написано от Анонимко
.....tri pati na den i za sedmica,max dve 6e stane6 kolkoto iska6
![]()
то предложението му е добро ма нямам как... пък и вси4ки знаем колко вредна е храната тамне бих спрял да тренирам за6тото тогава няма да има смисъл да надабелявам.. кои харесва тумбаци
просто трябва да намеря на4ин да ги съ4етая... мерси за коментарите на вси4ки. просто трябва да ям по 4есто, тва е ре6ението
![]()
На колко години си?Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
FernandoTorres`fan ,на 13 съм,просто съм мнооого слаба.
e to nq nqkoi hora si im e v gena... ma ne vqrvam ako qde6 pove4e da ne ka4va6 kilata prostoo ne e vuzmojno![]()
[b]Първоначално написано от ...BlAcK_OrChId...
36 кила ? Ти сигурно си 1.50 ? Е, има време да пораснеш, но аз бих те посъветвала да не се мъчиш да надебеляваш преди да си мръднала още на височина.![]()
Awe nekoi hora sa genno slabi/debeli.Vijdal sam hora koito qdat 2 pati pove4e ot mene i sa pak mn slabi.Prosto obmqnata na ve6testvata e mn burza pri nqkoi.Koito iska da nabelee malko trq po spre obmqnata nqkoi hrani.primerno predi qdane 1-2 lajici med orehni nqkvi takiva ne6ta koito po bavno se obrabotvat ot organizma i taka malko zabavqt procesite ;]]]...dr kvo moje se misli kato qdete dobre e est kolkoto moje po 4esto nai ve4e ve4er da se nabuhvate taka su6to se trupat kg su6to taka da sa qde mn hlqb prepe4en dokato e topal ... az li4no moga da izqm 5-6 filii bez problem taka ... est gledate vs kalori4no mazno kolkoto moje pove4e)) piite pove4e bira sa6to pomaga xaxaxa (osobeno za korema) dr kvo moje da gladuvate cql den i nakraq na denq kato si lqgate da izqjdate kolkoto moje pove4e tui sa6to e na4in ne mn zdravosloven ... nai dobriq na4in e ne6to fitnes sport da izrashodvate kolkoto moje pove4e energiq i ot tam vi idva apetita kam qdeneto i ot tam kg a i dobra figura 6e imate ...awe na4ini milioni samo da imate jelanie ;]]] myxaxa
е тва е вий мом4етата сте страшна работа!!!! напълнявате мнооогоооо трудно
отслабвате адски лесное евала ви прая!
по темата на всякъде се казва 4е за да ка4иш мускулна маса а не сланини трябва да се яде месо,мле4ни продукти,яйца (не суровиа варени)
ти ако искаш и хляб можеш да си ядеш,но яж пълнозърнест по по полезен е! друго..ми нз те другите сиг са го казали