- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подари звезда
ЗдравейтеИскам малко помощ! Скоро аз и приятелят ми ще напрвим 2 години от началото на нашата приказка
Решила съм да му подаря звезда, но се колебая кой от двата сертификата да избера.Ето линк към тях:
1) http://www.podarizvezda.com/dostavki.html
2) http://dreamstardome.com/cert%20sample.htm
Може да звучи малко смешно, че пиша тук и искам помощ, но и двата много ми харесват. Влюбение ще ме разбератМерси за помощта
![]()
119 лева?.. Видима ли е с просто око или не?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Съмнявам се те евтините звезди са на по 500 милиона светлинни години оттука.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Зависи каква си я избера,може да е видима с просто око, може да се вижда само с телескоп,може да е в определено от мен съзвездие![]()
Е, питам как вървят цените за видимите с просто око. Доколкото си спомням, гледах в американски сайт (гарантираха, че името ще влезе в данните на НАСА), че 25 долара ти е звезда, видима с телескоп.Първоначално написано от lo_flo
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
якички са от снимките си личи че първата е по светна и по свежичка а др е по обикновенна нз
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
119 лв!?!?!?!? бе заеби ги тез зведи!
Raise your fist!
Аз разгледах доста сайтова по в-са.Имаше един, в който според това на колко милиона години е звезда толкова по-скъпа е.Но там нещата вече бяха в долари и ако искам паспорт за звездата ще ми струва 1000 долара.Сега ще се опитам да го намеря пак сайта и ще го постна тук.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Няма значение ценатаПървоначално написано от MostHated
Човекът заслужава и много повече от 119лв
Колкото и да е романтично и сантиментално.. Очевидно съм отвратително практична и не мога да го разбера този жестПървоначално написано от lo_flo
![]()
Първата![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
az za tez pari kolkoto zvezdi ishkash stete ti napisha sertifikati
nqma nujda da gi hranish prosto izleste 1 ve4er haresaite si vashta zvezda
i kogato ste sami poglednete kum nebeto e shte se seshtate edin za drug
На мен втората ми харесва повече.Няма да споделям мнението си какво бих направила аз, вместо да купувам това, за тези пари.
Вторият сайт като че ли ми се стори по-добър.![]()
А сигурно ли е, че сертификатът е истински, т.е. че избраната от теб звезда наистина получава това име и данните се изпращат в НАСА?
P.S. Заинтригува ме![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ми ако искам паспорт на звездата е повече пари.Първоначално написано от valantain_love
i az sam za vtoroto,mi 6tom 4oveka si zaslujava parite-derzai![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...