значи...всичко започна от преди 2 години(тогава го видях за първи път и съответно се запознах с него)станахме приятели но не го харесвах изобщо...но тази година се сетих за него и почнах да си пиша с него ала бала..абе имаше съвсем малка страст ама много малка...и бях много отчаяна и се влюбих в друг и онзи гаден ден дойде...тъкмо го бях забравила и хич не ми пукаше за него...но явно има съдба и тя ни срещна в един морски град където имаше концерт...тогава той се държеше супер мило прегръщаше ме целуваше ме ама по бузката щото майка гледаше като някфа орлица...и гушкахме се и беше супер яко...и като се прибрах той веднага ми беше писал и се зарибявахме много...бях сигурна или че си ме търси или просто е сам в момента и няма при кой да отиде...но както и да е всичко започна да оттихва и малко по малко искрата загасна..за него...но за мен не аз още го обичах и реших да си направя друга регистрация в един сайт и друг скайп...и като по чудо той ми писа..и почнахме да чатим...говрихме за музика за кво ли не...аз се представих за друго момиче(само името си смених)и той не знам как но за 2 дена се влюби в мен аз даже снимка не му пратих...а той хлътна само по чат...и ми беше мн гадно щото го лъжех а той ми вярваше и се оплитах се повече и повече...накрая му признах коя съм и той се разсърди..и си хвана друга...но ся аз съм като хрътка и се запознах с нея..той разбра и се ядоса още повече и почна скандала...скарахме се супер жестоко..той каза че ме мрази че ще забрави за мен като изтрита песен от мп3...скоро мина през нас...и не знам какво да правя вече...аз го обичам(или поне имам нужда от него)...моля ви кажете ми да му се извиня ли защото съм виновна до някъде...и съответнно какво да му кажа...моля ви дайте ми съвет защото умирам всеки ден малко по малко...