Преди 3 си бях казал, че повече сериозни връзки с момичета няма да имам и няма да влагам никакви усилия и тревоги за да бъда с нея, но преди 3 месеца срещнах 1 момиче което ме промени..Промени ме към по добро, да стана търпелив, да изчаквам и да не изневерявам (не че съм изневерявал някога но..да не си и го помислям..). Тези 3 месеца с нея ме накараха да ги изживея толкова готино..никога до сега не съм бил толкова щастлив..за пръв път чувствах толкова силна любов и то най вече - споделена Преди няколко дни ми каза, че майка й прави проблеми за момчета като цяло и излизане..изчаках 1 ден и на следващия ми каза, че е по добре да се разделим докато се оправят нещата..ПЛАКАХ толкова много (за пръв път пред момиче..)..умолявах я да не ми го причинява а да изчакаме и да поотминат работите с майка й..тя така и не ме разбра..Говорих с техните, излязоха разбрани хора, но явно тя просто не искаше..Имаше и целувки в следващите няколко дни като се видим..дърпаше се леко но идваше при мен както и аз при нея като се видим..Вчера едни приятелки излиаха с нея и тя им е споделеила че е объркана и не знае какво да прави..не знае как са й чувствата..Реших, че повече не трябва да се занимавам с нея и да продължа напред..обаче ме спира това, че ще си фане някой кретен..ще я из***а и ще я остави..може би ще й дойде акъла и може да се върне при мен, защото аз цяло лято зведи й свалях...А другото което е.. тя е от моя клас.. Ще претръпна ако трябва..но тя е казала също така, че като започне даскало чувствата пак ще се върнат и пак ще иска да сме заедно..И сега съм напълно объркан, а не обичам да съм така..Какво да правя..?