- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правим от тук насетне? :|
Преди 3 си бях казал, че повече сериозни връзки с момичета няма да имам и няма да влагам никакви усилия и тревоги за да бъда с нея, но преди 3 месеца срещнах 1 момиче което ме промени..Промени ме към по добро, да стана търпелив, да изчаквам и да не изневерявам (не че съм изневерявал някога но..да не си и го помислям..). Тези 3 месеца с нея ме накараха да ги изживея толкова готино..никога до сега не съм бил толкова щастлив..за пръв път чувствах толкова силна любов и то най вече - споделенаПреди няколко дни ми каза, че майка й прави проблеми за момчета като цяло и излизане..изчаках 1 ден и на следващия ми каза, че е по добре да се разделим докато се оправят нещата..ПЛАКАХ толкова много (за пръв път пред момиче..)..умолявах я да не ми го причинява а да изчакаме и да поотминат работите с майка й..тя така и не ме разбра..Говорих с техните, излязоха разбрани хора, но явно тя просто не искаше..Имаше и целувки в следващите няколко дни като се видим..дърпаше се леко но идваше при мен както и аз при нея като се видим..Вчера едни приятелки излиаха с нея и тя им е споделеила че е объркана и не знае какво да прави..не знае как са й чувствата..Реших, че повече не трябва да се занимавам с нея и да продължа напред..обаче ме спира това, че ще си фане някой кретен..ще я из***а и ще я остави..може би ще й дойде акъла и може да се върне при мен, защото аз цяло лято зведи й свалях...А другото което е.. тя е от моя клас.. Ще претръпна ако трябва..но тя е казала също така, че като започне даскало чувствата пак ще се върнат и пак ще иска да сме заедно..И сега съм напълно объркан, а не обичам да съм така..Какво да правя..?
из4акай докъто по4нете даскало,може да иска да се върне при тебе,ако ли не остави я,твоята тема се повтаря с доста други,единствения на4ин е да я забрави6...как?като си намери6 друго моми4е,но това 4е е от твоя клас малко 6те позабави не6тата,тъй като 6те я вижда6 всеки ден,премести се в друга паралелка,ако ти е много трудно да я забрави6,и според мене не е трябвало изоб6то да се захва6та6 с нея,в на4алото си4ко в вървяло добре,после изведнъж те зарязва,това не можах да го разбера,явно или те е използвала,или си е намерила друг...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Няма друг. И те са я питали и много хора са я питали (понеже са ни общи познатите) и тя е отричала да има друг и каза, че е обичала само мен и иска да бъде с мен, но просто не иска да лъже техните и да си пати после от това, защото тей или иначе ще разберат с кого е излизала (техни колеги, които ни виждат секи път..)..Хванах я, защото знам че тя е по сериозните връзки и реших да се впусна в една авантюра с която да видя до къде мога да стигна с любовта..е, всичко беше прекрасно до сега..![]()
A и btw бях казал, че не исках да се занимавам със сериозни връзки, но не бях предполагал че тя има някакви чувства към мен и тръгнах с нея нашега, после разбрах че всичко е сериозно и давах всичко от себе си за да запазя връзката..Понеже и тя е по сериозните връзки и аз съм и като го разбрахме това и нещата се получиха като по мед и масло..толкова лесно стана всичко..![]()
Изчакай докато почнете даскалото и тогава мисля,че нещата ще се оправят,ако тя наистина държи на теб и те обича!А и остават още малко дни...![]()
не плачи заради момиче,не го заслужават,мисля че сам се обеждаваш...![]()
Въпроса е че не знам как да се държа на даскало..като искащ нещо повече..като отдръпнат и не искащ..като изчакващ следящт погледите й и действията й..
нали каза 4е си говорил с техните и нямало никъф проблем?Първоначално написано от Анонимко
така4е явно тя не те оби4а и неиска да е с теб,казвам ти,само те е използвала
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Нямаше проблем с разговора с тях, а не че са и разрешили да излиза с мен или някой друг. И сега пак не може да излиза..
Какво да правиш ли ... еми изчакай да изясни чувствата си, не я пришпорвай, не прави нищо, за да не се обърка момичето още повече ..
То нали знаеш, че една жена никога не знае какво иска...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми като не може,не е виновна тя,а тяхнитеПървоначално написано от Анонимко
като по4нете даскало из4акай и може да си тръгнете пак и да си се виждате докъто сте на даскало като не я пускат
Я се чуи бе... Ще се местел в друга паралелка.Недей ще я виждаш на входа..По добре иди живеи на Марс..Така и да искаш нема да я видиш... Пф как да я забраиш ми много просто момичетата малко ли са ? виж я тая че е тъпичка..Първоначално написано от monityY
Няма си създаваш проблеми в даскало да се местиш бла бла..... Седиш си на гъзЪ и не и обръщаш внимание...
И до седмица тя ще идва при тебе...
Еми ще чакаш, няма какво друго
Let The BEAT Control Your Body
Ами друго освен да я изчакаш да си изясни чувствата на този етап неможеш да направиш. Бъди търпелив и ако неистина те обича сама ще се върне при теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Явно наистина трябва да се пусна по течението и каквата сабя покаж есичко..
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
Дръж се с нея,като с най-добра приятелка,помоли я за помощ за нещо,където да оставате само 2та,но НЕ посягай да я целуваш-гледай да изкарвате чудесно-да се почувства нужна на някого.Споделяй и нещо лично,което само тя да знае...и така няколко седмици.После я покани на кино,но без да и пускаш ръце...,кажи и,че си си прекарал чудесно,погледни я мило,усмихни и се и си тръгни-ако след всичко това не те спре и не те целуне,значи просто наистина няма такива чувства.
Все пак я запази за приятелка!
Ти не си ли пускал тема и преди един-два дни, мисля, че имаше доста подобен случай на този.
Проблема не е в това, че майка й прави проблеми за излизането, за момчетата и т.н.Проблема е, че е несигурна в чувствата си, не знае какво иска, както и самата тя е казала.Това е било просто оправдание.Разбирач колко я обичаш, но не винаги нещата са такива, каквито искаме.Не винаги любовта е споделена, а тя не мисля, че те обича - иначе щеше да направи всичко възможно да сте заедно, а не да ти казва да късате.Съгласна съм, че трябва да оставиш нещата така и каквото стане в крайна сметка...
Първоначално написано от Veno0m