.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

страх от разочорование !!!!!

било ли ви е страх да не разочаровате човека които обичате
    например аз ходя вече година с гаджето си и той страшно мн ме обича и понякога ме е страх да но го нараня или разочаровам по някакав начин
    при вас има ли някав такъв минимален страх

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Не, винаги мисля преди да направя нещо, а и съм сигурна в самата себе си.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    няма на4ин да няма,винаги има макар и да е малак страхът
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Да,случвало се е да ме е страх как ще реагира на дадена моя постъпка и да ме е страх да не го нараня.Не мисля много преди да направя нещо,страшно импулсивна съм и съзнателно или не съм го засягала понякога с постъпки или думи.Опитвам се повече да премислям нещата и да действам разумно,за да не се получава така.
    Когато е истинско,когато е хубаво.. Не позволявайте нищо да застане на пътя ви!)

В повечето случаи се страхувам дали той би ме наранил, а не аз него...

колкото повече се притесняваш и мислиш за това как да не го разочароваш, толкова по-голям е шанса наистина да допуснеш някоя глупава грешка, от която той да се разочарова...

...и въпреки че го осъзнавам... и аз доста често се притеснявам за това... но някак вече сякаш свикнах... пък и... дори и да направиш нещо, което да го разочарова, той трябва да те приеме и с положителните и отрицателните ти черти... никой не е перфектен в крайна сметка... човешко е да се допускат грешки, човешко е и да се прощават
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Не (кратко, точно и ясно)
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от radito
    Не (кратко, точно и ясно)

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами случвало се е но рядко, защото знам какво правя. По скоро понякога ме е страх мен да не ме разочарова....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    или след дългата връзка с него бих се страхувала да започна нова връзка,за да не завърши примерно катастрофално като миналата
    няма любов

Мега фен Аватара на koalka
    Било ме е страх и това е нормално.Но не винаги успяваме да не нараним човека, когото обичаме.Затова пък, ако вие се обичате и си прощавате, няма да има проблем.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И аз така...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Да и аз съм на това мнение.
    Аз знам какво би го наранило и затова не бих го направила,мисля че и той не би направил нещо което би ме наранило,но никога не се знае.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Нормално е да те е страх. Както ти сама каза го обичшаш и се страхуваш че може да му навредиш с нещо.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Нормално е да се страхувам, обичам го и не искам да го нараня с думи или с действия...страхувам се също и той да не ме нарани, но няма как понякога нещата просто се случват, въпреки че не ги искаме...

Супер фен
    Да било ме е страх и сега когато му казвам нещо ме е страх да не го нараня.Направих го веднъж и видях,че го заболя.За това внимавам какво правя и какво говоря.Но също така ме е страх да не ме нарани и той мен.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Човек трвбва да е наистина много наивен,за да вижда всичко в розово и да не се страхува.Аз съм реалист-по-точно животът ме направи реалист!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

страх...ах този страх...вечно решава вместо нас...върху него градим предрасъдъците си...върху него градим и отношениятаа си ,също и живота... за да не се страхуваме ...и вечно ни не страх...защото не сме постъпили никога на място ии пак заради страха..това е най-ужасната дума...която не ни позволява да живеем както искаме-свободно,без угризения и притеснения..затова и живеем в заблуда...
    всяка вечер той ме чака зная
    все по-рядко ме дочаква знам
    всеобятна обич до безкрая
    трябва себе си да му отдам

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Da bilo me strah za6toto ne sam iskala da go naranq s nqkoq moq postapka ili ne6to drugo za6toto istinki sam go obi4ala i sam darjala na nego zatova i me e bilo drija da ne go naranq.kak toi nikoga ne e pravil s men i se e stral kam sa6toto
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си