.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Мюсли

Hybrid View

Guest

Мюсли

Обичате ли мюсли? Как си ги приготвяте и колко често ги консумирате? Намирате ли ги за здравословна или диетична храна? Споделете

Ами аз си купувам на Izzi едни много хубави.. и направо от пакетчето си ги хапвам, те са много сладки, като топчета едни такива..

Guest
    Мюслито е жиффф ташак. Не е здравословно - прочети см етикета и виж какво пише на съдържанието, особено как "сушат" плодовете.

А такова нещо като "диетична" храна няма. Това е баси тъпото определение.

emi az mnogo obi4am mysli i go qm za zakyska eto kak si go prigotvqm: prqsnoto da e olkolo 1 litar kam nego pribavqm ne6este no da stane ne kato ka6a a po-te4no posle slagam lajica med i nakraq myslito stava mnogo vkysno no trqbva da vnimavate s kolki4estvoto na ne6esteto i myslito za6toto moje a vi stane gasto i togava ne e xybavo

Обичам,но ям много рядко.Не може да ми засити глада това нещо.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    И аз обичам да похапвам мюсли. В момента имам на Izzi - 30% плодове и ядки и е много вкусно, ям го с кисело мляко.
    До колкото аз знам мюслито е здравословна, но не и диетична храна тъй като е доста калорично

muslito sa hrana za griza4i bukvalno,mn kalori4ni i ujasni na vkus,vse pak sme dosta po-visoko v hranitelnata veriga...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Преди често го консумирах,но след като веднъж го върнах-беше ми много лошо и отдавна не го кусвам,защото спомена изплува
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    диети4ни са,ама си имат въглехидрати и те,се 1 яде6 хляб купих си едни преди половин година и о6те има от тях,не ми се отдават особено ако бе6е овесени ядки ужас,добре 4е това са мюсли и има малко су6ени плодове абе ям ги с прясно мляко
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    amii miuslito tova m ie liubimata hrana hapvam gi napravo ot paketa ;] v redki slu4ai s kiselo mlqko

Дам обичам ги и то много ям ги всеки ден имам на Izzi и е много хубаво

Guest
    мюслите хич не са нискокалорични - ядки, сушени плодове, баааааааааа. не ги обичам. но овесени ядки само с портокалов сок обичам.

Ние с баща ми им викаме гнюсли
    По темата:Аз преди ядох около майка ми и сестра ми и не бяха лоши
    А и ги ядох само заради вкуса,не заради нещо друго...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си