- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дели ни разстоянието
Zna4i istoriqta e slednata.Az jiveq v grada i toi sa6to no se naloji da jivee na selo za6toto dqdo mu se razbolq i e zle .a az nz kolko vreme 6e prodalji tva.Ina4e sme ot edno selo i go vijdam samo sabota i nedelq.Az mnoo go haresvam Toi u4i v na6iq grad.No pak 6e se vijdame po-malko.Imali smisal da pravq usiliq za da sme zaedno ili ne?
PP:Mnoooooooooooo sajelqvam ako ima takava tema ve4e ne se sardete molq vi [-o<
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Абе щом се обичате,не се раэделяите.Пък и не е там эавинаги.
П.С:Да,такава тема има и сигурно пак ти си я пуснала.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
pre4i,est
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе, хората не се виждат с месеци(единият от София, другият от Варна/Бургас), а ти тук събота и неделя с него, през седмицата пак има възможност да се виждате и се чудиш дали има смисъл ...
Разбира се, че има![]()
![]()
Не изоставяй момчето си![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е, какво толкова?Това въобще не е болка за умиране.Нали ще се виждате всяка седмица по два пъти?
Напълно подкрепям.Не изоставяй момчето!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ima smisal,razbira se...pak i razstoqnieto ne e mnogo,nali 6e se vijdate sqka sedmica,kaf e problema?
Mila bori se za lubovta... koqto nqma granici! Eee edno selo a ne e edin kontinent! A surcata vi 6tom sa zaedno... zna4i vs e PREKALENO nared![]()
Testis unus,testis nullus...
Разбира се,че трябва да се бобиш,щом го харесваш.Все пак тойне е искал да се слу4и това с дядо му,а би било гадно да го караш да избира м/у теб и него.Ако мен ме караха да избирам,бих те зарязала веднага,дори и да има шанс да се оправят нещата с дядото бързо.
Мда остани с него разстоянието не е кои знае колко голямо а и 6том си се оби4ате просто няма кфо да му мисли6!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
e i za6to?>???? surcata im sa blizkiПървоначално написано от Veno0m
Testis unus,testis nullus...
''dale4 ot o4ite,dale4 ot sarceto'',tva mi e mneniteo..nemoje da se poddarja ka4estvena vrazka..ediniqt kra6ka..i stava ednaa![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Какво пречи????Извинявам се,но тук има хора който не са изпитали толко силни чувства и не са били толкооооова щастливи,а са били на 5мин от приятелите си....Е аз съм на има няма 100км и 1 час път(с влак)Е,й!!Проблем ли?НЕНЕ ми е проблем толко много съм приживяла с него,от говоренето по тела с него по време на час,до рисуването МУ с господина ми по рисуване...До дирекцията,до безсънните нощи пред монитора,до безкраините мечти и онзи момент на онази тъй желана изпиваща целувка и най-топлата преградка...Когато знаеш,че имаш 3 часа до влака,скитането по улиците,храненето като малки деца,до боя,топлата завивка в която се завиваш за да постоиш за секунди до тялото му за последно преди на станеш в студа и да идеш на влака...
Или ставането в 10:00 и сяденето пред компютъра до 3 през ноща...И нежната милувка която ти дава съпроводена с едно изгарящо и запомнящо "Обичам те".........Това не се равнява на това да гледам всеки ден един човек и да правим едни и същи неща(НЕ,не е по-вълнуващо!)
ИСкам да ти кажа,че той ще си дойде,няма да е вечно там имай търпение и се радвай на това което имаш,защото то е МНОГО!Не се притеснявай ще успеете,само и единствено,ако се ОБИЧАТЕ-ИСТИНСКИ!И,ако вярваш в съществуването на връзката ви!НЕ позволявай рядкото виждане да ви раздели!...А и 5 месеца и 3 дена съм с него,ако има значение..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
kat go obi4a6 vsi4ko ima smisul i tova razbira se =D>
Ami az kfo da kaja kat s gadjeto mi 6 se vidim 4ak drugoto lqto...Първоначално написано от #~LuDa_FeNkA~#
ama se obi4ame i vapreki vsi4ko sme zaedno
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33