Какво пречи????Извинявам се,но тук има хора който не са изпитали толко силни чувства и не са били толкооооова щастливи,а са били на 5мин от приятелите си....Е аз съм на има няма 100км и 1 час път(с влак)Е,й!!Проблем ли?НЕ НЕ ми е проблем толко много съм приживяла с него,от говоренето по тела с него по време на час,до рисуването МУ с господина ми по рисуване...До дирекцията,до безсънните нощи пред монитора,до безкраините мечти и онзи момент на онази тъй желана изпиваща целувка и най-топлата преградка...Когато знаеш,че имаш 3 часа до влака,скитането по улиците,храненето като малки деца,до боя,топлата завивка в която се завиваш за да постоиш за секунди до тялото му за последно преди на станеш в студа и да идеш на влака... Или ставането в 10:00 и сяденето пред компютъра до 3 през ноща...И нежната милувка която ти дава съпроводена с едно изгарящо и запомнящо "Обичам те".........Това не се равнява на това да гледам всеки ден един човек и да правим едни и същи неща(НЕ,не е по-вълнуващо!)
ИСкам да ти кажа,че той ще си дойде,няма да е вечно там имай търпение и се радвай на това което имаш,защото то е МНОГО!Не се притеснявай ще успеете,само и единствено,ако се ОБИЧАТЕ-ИСТИНСКИ!И,ако вярваш в съществуването на връзката ви!НЕ позволявай рядкото виждане да ви раздели! ...А и 5 месеца и 3 дена съм с него,ако има значение..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.