- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да е свършил?
znachi po4nahme da go pravim s prezervativ no se skysa i go mahnahme,slojihme vtori no i toi se skysa i re6ihme da prodyljim bez...az mu kazah da ne stane nekoi gaf ama toi kaza nema stra6no oba4e mestoto be6e neudobno i sprqhme i toi kaza 4e ne e svyr6il no az se opasqvam da ne bi da e...ima li opasnost da e svyr6il bez da e usetil 4e e..pi6ete mi molq vi..
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Aбе голям карък требе да си да го скъсаш два пъти.. Нищо чудно да си такъв карък, че да е и забременяла..
П.П. Бъзикам се. Едва ли. Кога трябва да ти дойде мензиса?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
toi mi svyr6i min sedmica..demek 6e ima baq da si 4akam i da se pritesnqvam taka 4e plsss pomognete mi s info koi kolkoto moje..
Ако не е свършвал няма как да си бременна..а и той не може да свърши и да не усети..затова поговори пак сериозно с него и го питай дали е сигурен,че не е свършвалуспех
Не искам да те плаша , но е възможмо още преди еякулацията от пениса да е изтекло малко количество течност , в което да се садържат и сперматозоиди .А иначе е наистина малко вероятно той да е свършил без да забележите. Най добре си вземи от аптеката един тест и дано да е наред всичко . И занапред не си купувайте от най евтините презервативи , дето се късат още докато ги сложиш !!!
не се притеснявайщом ти е казал че не е свършил значи не е...не може да не усети.А щом не е-няма бебе
![]()
Ми другия път пробваите с чорапа му.Да знаеш аромата деиства като спермицид.
Нема грешка
uspeh mila dani si4ko e ok
Nqma strashno oshte ne si bila v ovulaciq taka che nqma kak da si zabremenqla. Kokoto do prezervativite nqma da e losho ili da smenite markata ili toi da se pooprajnqva v postavqnetoUspeh
Ayudame olvidarte si te vas!
как ше свърши без да усети бе хахаха
Седмица след края на менструацията й си е баш овулация!Първоначално написано от morenita
Ако беше веднага след акта, можеше да потопиш тестисите му във вода и ако изплуват-изпразнил се е. Сега вече е късно за такива мерки. Разпитай го пак, кажи, че е важно и ако той каже, че не е сигурен пий Ескапел. Не го толерирам, но си в дните около овулацията!
Първоначално написано от krem4et0
хахахаха ако си потопа топките във вода верно ли ше изплуват ?![]()
"О да, това се случва много често, момчетата понякога свършват без да разберат, ама сложи аспирин в клитора и всичко ще мине" - това ми го софлираха
Първоначално написано от Лилиту
нзз как стаа тас ралтъ наистина
OnLy God CaN Judge Me !
След еякулация олекват. Така жените проверявали дали мъжете са им верни. До колко е мит, доколко е вярно - не зная. Но пък има логика!Първоначално написано от нямам рег
Има вероятност, той после изпразни ли се?Свърши ли въобще?
Направи си тест, за да си сигурна, че не е станал гаф.И все пак купувайте си по-здрави презервативи и ги поставяйте правилно, защото, за да се скъсат два, кой знае как сте ги сложили...
ae toi 6te e usetil ako ne6to e stanal gaf ... puk ako ne iska da ti kaje zna4i 6te stava6 maika![]()
axaxax ami kato ne si bila sigurna 4e e svar6il 6to ne vze hap4eta
Има!Не мога да разбера бе,за тая работа си има доктори и тестове!Не си губи времето с форуми от който ние не можем да ти помогнем,нито да ти кажем бремнна ли си или не,защото всъщност това ти е въпроса,ако е свършил......Първоначално написано от Анонимко
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
triabvashe sled akta da si naleesh sprite w p---ta i wsi4o ste e ok /taka kaza edin eb-4 ot selo/ )))))
Направи си тест и 6те разбере6![]()
![]()
![]()
а в случай че топките са подозрително леки нали не ги стискват ... [-o<Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()