- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спах с омъжена жена
Сега се регна и за сефтето от както съм регистриран ще ви кажа кво ми се случи скоро. Значи излизам аз един приятел( доста по стар от мен вече женен) и жена му. Аз съм на 17 да уточня. И излезнахме ходихме по заведения след тва на дискотека пихме цяла вечер и след тва тръгнахме си и си взехме такси. Аз направо тръгнах с тях за да си взема едни филми от френда. Влезнахме у тях а френда мъртво пиян побърза да си легне.![]()
питах жена му каде са ми филмите а тя направо почна да ми се натиска и уловния войник стана
и стана квото стана. сега ми е неудобно ама гледам да не ги засичам нито френда нито разгонената му жена.
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
хахахха къф ти е френд като факаш жена му?!
Raise your fist!
em.. typo si postypil tyi kato ti ti e fr no slu4ilo se nqma ko da se napravi za tui prodyljavai jivota si
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Нема лошоМного малко от нас биха се ЗАМИСЛИЛИ какво да правят...Камо ли да я отблъснат
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Некви координати можеш ли да оставиш?Първоначално написано от AXE
![]()
bravo , sledwashtiq pat shte prawite 3-ka /ti maza zenata/
Първоначално написано от sexita
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Честито![]()
евала брат само така ако може6 мини я о6те 1 път![]()
![]()
ама се напите пак ... \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hasaiko
![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
пияницаПървоначално написано от MostHated
ПС:тъпо си постъпил![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Пребал си френда си ама секса е хубаво нещо![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
togawa i na zenata, nali tq go e sablaznilaПървоначално написано от _butterfly_
predstavq6 li si ako zabremenee..e,togava me vikai da gledam seir![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Явно не сте достатъчно близки, аза хората, които казват да го набие, това е глупаво. Момичето е много повече виновно /ако не се най-добри пр/, все пак те са съпрузи, свързва ги нещо и най-вече в тях, са мамка му... Докато той е просто един приятел.
ожени се и му дай да чукне той твойта и ще сте квит ... ма си малък ... трябва теб да чука![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
мнооого кофти ситуация , че е женена как да е , ама е за твой приятел, виж ако тя е направила първата крачка не си го взимай толкоз на сърце, а може и да е било инцидентно, непредвидено, дръж си се спокойно и внимавай за това как се развиват /в случай че те търси, или пак се видите/ помежду Ви.Като си помисля само , че и аз веднъж бях на крачка да направим подобна глупост , не че е трудно ама после не знам как щях да го гледам в очите приятеля ми.Най-важното не оставай у приятеля си впечатление че нещо се е случило, дръж се естествено,.. ако ти се отдава с оглед на ситуацията.
![]()
Да ти имам и представата за приятелство.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
че ще тръгне да ме бие не се плаша. Доста съм здрав за 17 год. най много при отбрана аз него да нараня. Тъпата курва си беше виновна. Не изпитвам страх а ми е гадно за това как постъпих.