.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    малинка
    Guest

не ме оважава!

тои не ме за4ита,когато е нервен аз сам жиновна за вси4ко... обжинява ме дори за стила музика които слу6ам...за вси4ко и вси4ки.... тои е идеален....а аз за ни6то яжно не стувам. това е на моменти само и нз ко да правя.тои не за4ита жените....жсе едно сме някжи боклуци..роби на мажете.и ж са6тото време казва 4е ме оби4а...4е иска да е с мен и т/н. тои не се дарйи спец с мен така а с жси4ки!!!! просто е так1в....да приема ли този недостат1к и да се зимуз=4жам до края или изоб6то ко да направя??? от одавна сме заедно..... но нямам сили ве4е

И аз не бих те уважавала с този отвратителен правопис. Иначе ти си си го направила - не вярвам в началото да е било по-различно. Трябвало е да изкажеш възражения навреме или да се примириш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

emi ako ne ti haresva na4ina po koito se dyrji s teb go zarezi
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: не ме оважава!

Цитирай Първоначално написано от малинка
    тои не ме за4ита,когато е нервен аз сам жиновна за вси4ко... обжинява ме дори за стила музика които слу6ам...за вси4ко и вси4ки.... тои е идеален....а аз за ни6то яжно не стувам. това е на моменти само и нз ко да правя.тои не за4ита жените....жсе едно сме някжи боклуци..роби на мажете.и ж са6тото време казва 4е ме оби4а...4е иска да е с мен и т/н. тои не се дарйи спец с мен така а с жси4ки!!!! просто е так1в....да приема ли този недостат1к и да се зимуз=4жам до края или изоб6то ко да направя??? от одавна сме заедно..... но нямам сили ве4е
    Добре де като не те уважава защо си още с него ? Не те уважава следователно не те обича
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Re: не ме оважава!

Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Добре де като не те уважава защо си още с него ? Не те уважава следователно не те обича

Искаш да кажеш Оважава (Базикам се ) .

А за авторката: Момиче, не знам защо още си с него, след като не те зачита изобщо...

Голям фен
    Зарежи го и наблегни на учението моля те [-o<

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Abe q mu tegli edna maina i ne se zanimavai pove4e s nego za6toto qvno ne te zaslujava.

P.S:Nau4i se da pi6e6 pravilno na kirilica

Ako te obichashe edva li shte6e da se dyrji taka pyrvoto koeto.Ne mi slq che edno momche trqbva taka da se dyrji s priqtelkata si.Zamislqla li si se che moje da te izpolzva? Neznam spored trqbva da pogovorite i da mu kajesh che taka ne stava prosto ne moje edna vryzka da e takava tova e gadno za teb
    ....SnoOp Doggy....

Не те уважава, значи не те обича, а от това следва:

=>зарежи го!
    =>хвани си друг
    =>научи се да пишеш

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    И ти мислиш да го търпиш още тоя не просто от ден на ден все повече ме изумявате в тоя форум
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi te drygite si go kazaha-zareji go
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

zareji GOOOOOOOOOOOOOOO

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да те увашава - това е най-важното! Щом не те зачита и цени, не те заслужава.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    зарежи го и се образовай

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

6tom ne te uvajava i sama si go kazva6,kvo prai6 o6te s nego??Zareji go

Просто спри да се занимаваш с него. Какво правиш още с човек, който не те уважава?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си