.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    [waz-][a]
    Guest

Тест за бременност

zna4i pravq si ve4e treti test za bremennost,zashtoto ne mi idva a te sa vse otricatelni i se samnqvam,shtoto ne mi idva cikala.po princip min mesec mi doide na 5ti.parviq test si go napravih na 2ri,tretiq na 4ti i dnes posledniq.no ne mojah da se izpi6kam kato horata,toest mn malko,samo nqkolko kap4ici i tqh gi izpolvah za testa.dali moje da sa nedostata4ni ili v tqh da nqma ot `bremenniq` hormon..pls kajete po opitnite

Хормонът си го има. Успокой се...на мен ми е идвало и на 33-тия ден. Нормално е...ако закъснее повече, отиди на гинеколог.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Село.София
    3 те теста и те отрицателни няма за какво се превожиш според мен ....
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от Levane
    3 те теста и те отрицателни няма за какво се превожиш според мен ....
    И аз така мисля \/ ...Радвай се,че са отрицателни..Браво на теб! А цикала го изчакай още малко,имай търпение

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

И според мен няма смисъл да се притесняваш,щом и трите теста са били отрицателни Закъснението може и да е от времето,от притеснение или ако си пила някакви хапчета

[waz][a]
    Guest
    dano ste pravi,ama dali tiq nqkolko kap4ici stigat,az bukvalno ot 4a6kata po stenite imashe 4-5 kap4ici i s tqh,dali e vazmojno da e sgre6il?mislq 4e ako beshe nevaliden 6te6e da nqma parvata penti4ka ama ddz,kvo mislite

Guest
    Верни са си тестовете, не се тревожи- ще ти дойде, мила

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    щом са цели 3 и са отрицателни нямаш място за притеснения ,може да е от времето.. \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    BG SOFIA
    [-o< [-o< [-o< [-o< ДАНО !!!

Не се притеснявай, що и трите теста са отрицателни. Ако не ти дойде до няколко дни и се притесняваш, отиди на лекар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Венера
    По-скоро от притеснение не ти идва.

[waz][a]
    Guest
    po skoro moje naistina otpritesnenie.znachi minali sa se veche dve sedmici ot akta..moje bi pokazva vqrno.stava vapros,4e az ne moga da ida na lekar,na 16 sym.toest moga,no jiveq v ml grad i ima samo nqkolko doktora,poznavat maika mi i ako se okaje 4e sam bremenna 6te i kajat.a ako testa go pokaje e dr,6te znam samo az i priqtelq mi,a tai kato patuvam do stolicata vs mesec 6te moga tam da se opravq.problema e 4e sega imam temperetura,te4e mi voda ot nosa i imam za4erveno garlo.4etq navsqkade 4e pri bremennost sa6to ima temperetura okolo i nad 37 gradusa koeto o6te pove4e me pritesnqva.kakvo da pravq..?dali e ot nastinka ili e priznak za bvremennost?i osht eneshto gardite me bolqt,korema sashto,no po ml.i se 4udq dali 6te mi idva ili tova sa sa6to simptomi.plssss help

Град
    О-в Тамбокту
    Стига си се притеснявала!Внушението е голяма работа успокой се малко! Щом и 3 те теста са отрицателни значи всичко е наред а може и менэисат ти да не идва именно защото си болна!Ако пак още имаш съмнения иди на лекар дори да е най добрия приятел на майкати е длъжен да паэи лекарска тайна!!!Успех :P :P

[waz][a]
    Guest
    10x na vs.shte vidq kakvo stava i shte pish apak.mn sam vi zadaljena

Guest
    Мила, на мене почне ли да ми закъснява, даже и на гадене ме избива. Температурата ти е от настинка, не се тревожи за нея. А шом те болят гърдите и корема, значи до няколко дена ще ти дойде. Дори да си бременна( а тине си) признаци на бременност като болки в корема, кръста и гърдите, не се проявяват отлкова рано. Спокойно си изчакай цикъла!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си