.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Газирано

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    http://tin4e.blog.bg/viewpost.php?id=57397
    http://tin4e.blog.bg/viewpost.php?id=60415

Кола не пия!Газирано - рядко!Обосновките - споменати)

нищо не може да ме отврати от колата... откакто се помня я пия и се наливам с поне 3-4 литра дневно
    всъщност, като се замисля, аз от това живея - кола, кафе и цигари
    може да не ям, но редовната доза кола се приема задължително!

хм, имам усещането, че водя най-нездравословния начин на живот в целия форум

оплювайте!
    Собственост на Canis_Dirus

HaDeSsDauGhteR
    Guest

тз тз тз, каква ирония само

Гледам във съседния раздел за циграите и другите неща как разни хора търсят от къде да си вземат разни саски, амфети, бонбони и подобни шитз, а тука голямата дискусия на тема "Кола" и колко много вреди тя . Малко ми е смешно чак. Що се отнася до симпатичните червейчета от ликовете, които дадохте, трябва да ви кажа, че всички консерванти и подобни гадости, които се слагат в различните храни и са разни Е-та съдържат някакво противно нещо. За сведение:
    Е120 - смлени насекоми
    Е441 - Кожа, кости, сухожилия (животински, поне засега)
    Е542 - смлени кости
    Е902 - стопена медна пита (тоест това, което остава като извадят меда от там - позастоялата се в кошера слюнка на пчелите)
    Е904 - Секреции от насекоми
    Е910 - животински косми
    е913 - мазнина от овча вълна (да видим дали ще си помислите за солети др път.)
    Е920 - животински косми (отново, но сигурно по-дълги)
    Е921 - Животински косми (тва са най-дългите .. сигурно)
    Тези Е-та са във всички храни, които си купувате от магазина. Бон Апети! Може да го мислите за офтопик, но връзката е тази, че колата не е единственото нещо, в което има такива гадости

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Надува корема и има захар, диетичната кола е без захар ама пак си е газирано
    По-добре натурални сокчета
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: тз тз тз, каква ирония само

Цитирай Първоначално написано от HaDeSsDauGhteR
    Гледам във съседния раздел за циграите и другите неща как разни хора търсят от къде да си вземат разни саски, амфети, бонбони и подобни шитз, а тука голямата дискусия на тема "Кола" и колко много вреди тя . Малко ми е смешно чак. Що се отнася до симпатичните червейчета от ликовете, които дадохте, трябва да ви кажа, че всички консерванти и подобни гадости, които се слагат в различните храни и са разни Е-та съдържат някакво противно нещо. За сведение:
    Е120 - смлени насекоми
    Е441 - Кожа, кости, сухожилия (животински, поне засега)
    Е542 - смлени кости
    Е902 - стопена медна пита (тоест това, което остава като извадят меда от там - позастоялата се в кошера слюнка на пчелите)
    Е904 - Секреции от насекоми
    Е910 - животински косми
    е913 - мазнина от овча вълна (да видим дали ще си помислите за солети др път.)
    Е920 - животински косми (отново, но сигурно по-дълги)
    Е921 - Животински косми (тва са най-дългите .. сигурно)
    Тези Е-та са във всички храни, които си купувате от магазина. Бон Апети! Може да го мислите за офтопик, но връзката е тази, че колата не е единственото нещо, в което има такива гадости

хахаааа, пич, радваш
    =D>
    Собственост на Canis_Dirus

Guest

Re: Газирано

Цитирай Първоначално написано от Kel
    Въпроса ми е следния.. с какво толкова е вредно газираното. И ако обикновеното е вредно,как стой въпроса примерно с диетичната Кока Кола, щом е диетична значи ли че може да се пие по време на някакъв хранителен режим?
    Наксякъде пише 'забравете за газираното'. Защо?

ти по-добр е забрави за "диетичните" напитки. какво, аспартам на прах ли ще почнеш да пиеш в скоро време?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си