Незнам какво да правя хора преди 2 години ходех с едно момиче сладко и мн мило цяло лято бяхме заедно бяхме на по 14 години но почнахме училище в нови училища а и аз не живеех близо до тях доста далече..но лятото работех в компиутърен клуб беше на наще но го затворихме и както и да е изкарахме още малко и тя ме заряза..порасна и работата..както и да е беше ми мн гадно след няколко месеца почнахме да си пишем пак и аз пак я харесах..но тя пак ми разби сърцето...пак доиде лятото..и тя почна да ме търси пишехме и тя имаше рожден ден..и ми каза че иска да ходим на кино и аз ок но отидох с наи добрия ми приятел те не се познаваха гледахме уж филма аз го гледах но през цялото време тя ме гледаше..и аз нищо после бяхме на кафе и тя почна да се целува с приятеля ми и аз я погледнах и тя ми вика е и ти ли искаш и тръгна да ме целува и аз викам не ме остаи ме ..и така двамата през целото време се натискаха..после тя си празнувала рождения ден и само ми звънеше ела ела.. некфи такифа тя беше мн пияна и аз никво внимание..и пак с гадже тя...и аз кво да права..отказах се от нея!
И до там всичко.... тяхното беше просто ...забавление за няколко часа..а мен ми беше гадно а моя фр незнаеше че я искам..и както и да е..сичко спря да ми пука за нея и след това тя почна да ме търси казваше че ме обича и какво ли не...казва го но винаги е с гадже абсолютно винаги и аз викам вече не ми пука..и след още една година сега август месец пак бяхме на кино а тя си имаше гадже..и ни беше мн забавно..но аз вече не бях същия и незнам дали мога да и се доверя..повтаряше ми че иска да е с мен че ме обича...а аз нищо не и казах..
П.С Докато ходехме преди 2 години тя не ми пусна..тая година ми каза че иска секс но иска и да сме заедно и аз и казах че мога да и дам само секс и тя се нави..напраихме го и повече .. тя каза че не иска..