Emi samo mi povtarq non stop kolko se promenila kolko tfa kolko onova..bila razli4na.. ne bila su6tata obi4ala me ... iskala da i dam o6te 1 6ans da probvame... az se i vikam ne ne ..ne iskam...i tq vse pita za6to..
i az taka .... neznam ne mislq 4e e kurva....prosto e mn sladka...i..sa e v nekfo sportno u4ili6te...i se e pomislila za...neznam kvo...a nenzam mislq si 4e me iska tolkova mnogo 6ot az vse i kazvam NE NE i tq znae 4e ne moje da e s men i tova e edin ot neinite ligavai kuprizi...prosto neznam... edin put bqhme na kafe tova odavna...i tq be6e skusala s gadjeto si a az e taka otidoh neznaeh dali iskam ne6to ili ne..i az po4nah da q razpitvam i tq po4na tam da mi obqsnqva i posle sedime i tq mi vika 6te doide6 li s men do toaletna iaz dobre az vikam ne6to da paza ot prede i tq kato me vkara vutre po4na da me celuva i po4na da mi otkop4ava..kolana..i az i vikam megi kvo pravi6 i tq..emi nali tova iska6e..i az iskam go no iskam i da se promeni6 i iskam si4ko s teb iskam da mi kazva6 kolko me obi4a6 i tq samo me pogledna..i si trugna..i sled 1 mesec mi vika obi4am te...