Еми аз сега бях в неиния квартал там в едно кафе и тя доиде с неините приятели и гаджето си и отиваше до тоалетна и ме видя и ми каза да излезем отвън трябвало да говорим и аз ок и излязохме и тя почна да ме гушка и ми вика добре като неискаш да ходим поне ми бъди приятел и не ме отбягваи и аз еми добре..и и викам това гаджето ли е и тя а бе един от дискотеката..се запознахме и са е дошъл тука..да ме видел..и аз еми радвам се и тя вика еми ок аиде аз влизам и ме целуна.. по бузата и си влезе...след това аз е така седа и незнам вече кво да права след малко това момче с което тя беше си тръгна..и тя доиде при мен и ми каза ето сега него го няма аз не съм с никои..и аз еми..незнам немога ти помогна..и тя еми има начин да ми помогнеш..и тои то може да има но незнам дали аз го искам..сеш ли се?? И тя ми вика еми миличък няма да те чакам сам го знаеш.. и аз добре де и тя само се приближи сложи си ръката на хаха как да го кажа на кура ми и ме целуна по врата и ми каза днес и утре съм сама така че може да доидеш да гледаме някои филм и ди тръгна...
Баси държи се като некоя курва...