.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Anna-Mariq
    Guest

Той ме бие...ами сега????

Здравей те! С гаджето ми имаме сериозна въска от вече 4 години.До сега м/у нас всичко беше наред,но от околко 2 месеца всичко се промени...тои започна да ми посяга В началото го отдавах на някаква случаиност,но когато вече не можех да скрия синините и приятелите и родителите ми започнаха да задават въпроси осъзнах че това не може да продължава.Опитах какво ли не дори говорих с него,той все обещава че ще спре,но .... не спира.Аз мн го обичам и знам че и той мн ме обича,сигорна съм че наистина държи на мен,но просто нз какво се случва Какво да правя?Обичам го искам да сме заедно но не сам склонна да търпя това.

Град
    skitnik sam :P haha
    "Като ти дават земай, като те бият бягай."
    NqKaF si TaM :P

Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam

Супер фен

Подкрепям!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    София
    А некви поводи дала ли си му эа това?
    Иначе..недей да търпиш.Щом от дума не раэбира,раэкарай го ..колкото и да ти е трудно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Щом няма причина, не му позволявай дасе държи с теб по този начин. Никой няма право да ти посяга. И нищо не оправдава действията му, да не говорим за любов. Колкото и да го обичаш не трябва да търпиш това негово поведение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy

Подкрепям!
    mn vi e lesno nali. nqkoi si napisal nqkva poslovica, drugite dvama q kopnali. mn pomagate na momi4eto, bravo na vas.
    sega kum avtorkata na temata-sled 4 godini vruyka sigurno go obi4a6 bezumno. opitai po nqkakuv na4in da opravi6 ne6tata-govori s nego, govori s negovi priqteli, koito da govortq s nego. moje bi go pravi za6toto ti si promenila otno6enieto si kum nego, zamisli se i nad tova. ako ni6to ne stava togava sloji krai, no budi sigurna 4e nqma da sujalqva6 sled tova. aide uspeh

ami nz,ako nqma pri4ina trqbva da se otdrapne6 ot nego,6oto toi nqma pravo da ti posqga,kakto kaza i Aleandra.Ne moje da te obi4a i v sledva6tiq moment ot nqma i kakvo i da ti posqga..... Tva za men ne e lubof,pak nz

Когато мъжът те удари, си тръгваш. Моят ако го направи, няма да ме види повече, колкото и да казва, че е било случайно. Жените са дразнещи и доста често предизвикват мъжете, но ако един мъж не може да се сдържи да удари жена, какъв мъж е?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Smqtam che sled 4 godini vruzka toi e reshil che edva li ne si negova i nichiq druga. Normalno e sled tolkova vreme zaedno da se obichate mnogo i ne smqtam che da go zarejesh e reshenieto. Opitai da mu postavish ultimatum da izbira mejdu tova da se nauchi da si sdurja qda ili da te zagubi, kato ti si znaesh che nqma da go napusnesh. Ako produlji da ti posqga se otdrupni ot nego za izvestno vreme za da moje toi da pomisli vurhu nachina po koito te tretira, a ako i tova ne pomogne izborut e pred teb naranqvashta lubov ili novo nachalo. Uspeh
    Ayudame olvidarte si te vas!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Щом няма причина, не му позволявай дасе държи с теб по този начин. Никой няма право да ти посяга. И нищо не оправдава действията му, да не говорим за любов. Колкото и да го обичаш не трябва да търпиш това негово поведение.
    Това е най-точно =D>

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Когато мъжът те удари, си тръгваш. Моят ако го направи, няма да ме види повече, колкото и да казва, че е било случайно. Жените са дразнещи и доста често предизвикват мъжете, но ако един мъж не може да се сдържи да удари жена, какъв мъж е?
    и аз мисля така...според мен насилието не е разрешение на проблемите....каквито и да са те оставе го..не си длъжна да търпиш
    .!.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не е никакъв мъж като ти посяга, а долно подобие. По-добре го зарежи - след като е започнал и обещава, че няма повече, а всъщност продължава - разкарай го! Ако останеш с него той ще продължава и може да стане по-лошо, някой път може да те удари по-силно отколкото трябва...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

щем те бие бий и ти!

Град
    blaa

Re: Той ме бие...ами сега????

kato ti dawat zimai kato te gonat begai..
    po temata saberi 3ma twoi fr kaji im da go nabiqt sled towa mu kaji che poweche nqma da se sluchi ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Много е сложно като се има в предвид от колко отдавна е била тази връзка и не знам какво да те посъветвам...аз на твое място не бих позволила някой да ми посяга.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на koalka
    Просто се разделете, няма смисъл да продължавате.Това, което прави е ужасно и не заслужава да е с теб.Явно чувствата му не са същите, за да се промени така за 2 месеца.

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    egati mom4eto kuv e toq we kak moje da te bie ama q go ostavi znam 4e e mn trudno ma tva s boq e prekaleno
    Because all I want is u ....

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy

Подкрепям!
    mn vi e lesno nali. nqkoi si napisal nqkva poslovica, drugite dvama q kopnali. mn pomagate na momi4eto, bravo na vas.
    sega kum avtorkata na temata-sled 4 godini vruyka sigurno go obi4a6 bezumno. opitai po nqkakuv na4in da opravi6 ne6tata-govori s nego, govori s negovi priqteli, koito da govortq s nego. moje bi go pravi za6toto ti si promenila otno6enieto si kum nego, zamisli se i nad tova. ako ni6to ne stava togava sloji krai, no budi sigurna 4e nqma da sujalqva6 sled tova. aide uspeh
    еми като в тази пословица се съдържа всичко което може да се каже само че кратко и ясно за какво да се разтягат локуми...
    по темата: сигурна ли си че го обичаш или по-скоро до такава степен и свикнала с него че не можеш да си представиш какво ще бъде ако се разделите ... Не мога да повярвам че търпиш такова отношение от човека до теб ... кажи му че му даваш срок от 1 седмица да промени отношението си и ако това не се случи колкото и да ти е трудно ще се разделите .... успех мила
    So free

бий му шута
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Съгласна съм с Алеандра!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не можеш да търпиш това!Поне малко достойнство нямаш ли?!Вярно е, честе заедно от доста време и че сигурно прекалено много го обичаш, но момиче вземи се в ръце!Какъв е той, че ще ти посяга - той няма право!!!

Град
    София
    4 години сте били заедно и е започнало чак сега? Хмм... може би е в тежък период или нещо такова.

Абе, вие лесно и' казвате да го остави, ама не може просто ей така да загърби 4 години! Естествено, че няма да иска да го остави. Въпреки това, за насилието НЯМА оправдание. Не може да биеш човека, когото обичаш - просто е недопустимо.
    Постави му условие - да спре да ти посяга или повече няма да те види. Нека сам избира.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Ми неказваш защо те бие?Има ли причини?Какви са те???Ако беше добавила и това към въпроса си,нямаше да има грешка.
    Мисля,че на приятелят ти агресията му е в повечко...незнам!Пак казвам,че не си дала причини.Не ми се вярва да те бие "Ей така".

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Той ме бие...ами сега????

Цитирай Първоначално написано от Anna-Mariq
    Здравей те! С гаджето ми имаме сериозна въска от вече 4 години.До сега м/у нас всичко беше наред,но от околко 2 месеца всичко се промени...тои започна да ми посяга В началото го отдавах на някаква случаиност,но когато вече не можех да скрия синините и приятелите и родителите ми започнаха да задават въпроси осъзнах че това не може да продължава.Опитах какво ли не дори говорих с него,той все обещава че ще спре,но .... не спира.Аз мн го обичам и знам че и той мн ме обича,сигорна съм че наистина държи на мен,но просто нз какво се случва Какво да правя?Обичам го искам да сме заедно но не сам склонна да търпя това.
    Миличката ! Да не би това да е някакво болестно състояние ?!? Не ми се вижда нормално да посягаш на човека, когото обичаш... Извинявай, че ти го казвам, но може би вие двамата трябва да се обърнете към психолог...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си