- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме бие...ами сега????
мн благодаря на всички за съветите!!!! Чесно казано очаквах всички да ми кажат да го зарежа,но всъщност не е толкова лесно колкото си мислите.И аз винаги като съм говорила с приятели за тва съм си казвала че ако ми се случи такова нещо никога няма да го тарпя и винаги съм се чудела как може някои момичета да го тарпят,но сега като ми се случи знам колко е трудно.Сега вече се чудя как може даден човек да се промени след толкова мн време????
Momi4e...ako toi darji na teb za6to te bie????![]()
Izvinqvai ama ako te obi4a pone malko 6te6e da se saobrazqva 4e si momi4e i trqbva da bade po vnimatelen s teb...A pak ako tolkova ti go obi4a6 si pomisli hubavo dali iska6 priqtelite i blizkite ti da se 4udqt ot kade sa ti tezi sinini...Taka 4e po dobre go zabravi i begai za6toto moje da stane o6te po zle...![]()
Не знам как може да те удря поради каквато и да е причина...големи хора сте вече (е не чак възрастни де)
Просто не виждам как може да се оправят нещата освен ако не си поговорите сериозно по този въпрос , защото в противен случай той ще
ти прилага физически ( а и до някъде психически тормоз) , а това не е никак приятно за когото и да е било.Така че или се разберете като хората да не ти посяга вече или продължавай да търпиш тормоза...Все пак в 21 век живеем...
заякни малко и почни и ти да го биеш, да види кой кого!
незнам каква сила маже да те задържи при човек,който посяга към на дивашкия,прост и първичен метод-боя...колкото и да го обичаш-бягай,защото той няма да се промени особено докато го молиш да спре..това не е обич-ако те обича,ще се изрази с думи,а не с удари....махай се далече..не бих те упрекнала,че седиш при него,защото понякога в любовта си дори си вменяваме чувство за вина и колкото и да сме си казвали -това няма да го търпя-търпим! но за бояяя...бягай,защото по-сериозно от това не може да стане-освен ако не искаш да си те бие до края...аз такъв приятел не само че няма да търпя,ами далеч преди да ми е посегнал ще го разкарам....никой няма право да посяга на друг!това значи да посегне на достойнството ти-на човешкото ти достойнство!мене на това са ме учили-ти си човек с достойнство,а не животно и никой няма право да ти посяга!!!...казвала го е майка ми,която е била пребивана от баща ми...
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам