- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как?Какво? ;)
Как да и превлека вниманието?
За какво обичат да говорят момичетата?
Защо задавам тъпи въпроси?
Незнам
Какво да направя на 1ва среща кисс или не? кото доиде
та Как да я накарам да ме хареса ?
NqKaF si TaM :P
Поредната тъпашка тема..
Нещата ще си станат от самосебе си.Ако има флуиди,всичко ще мине перфектно!Не веднъж съм каэвала,че е глупаво да се прави сценарий на срещата.Така само ще се иэложиш..!Просто се отпускаш и полека със словесните атаки
Тоест, не говори прекалено много,оставяй и и на нея тоя шанс.Пък эа темите няма ограничения.Эависи от интересите ви.Но при всяко положение ще си намерите обща тема..и естествено ,накъде беэ дежурния съвет:Бъди себе си!
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
poredniqt maloymnik koito si kisne pred kompa po cql den i se oplakva 4e jivota e yjasen.imam predlojenie za teb zastrelqi se
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
kakvi sa teq t1pi v1prosi?az mislq 4e tova koeto pravi6 na p1rva sre6ta e individualno za vseki...vs16nost moqt s1vet e da si impulsivennqma ni6to po sladko ot tova da napravi6 ne6to mn hubavo i neprinudeno
![]()
Вземи си някое женско списание(JOY примерно),прочети го и ще разбереш за какво си говорят момичетата-не е педераско да научиш нещо,независимо от къде.Поискай и мнението за нещо,кажи и ,че си прочел нещо,което ти се е сторило интересно,питай я дали е така....
Зависи от момичето.Нау4и няколко вица-f оби4ат забавни момчета,НЕ МЪЛЧИ!!!
Вниманието не знам как да й го привлечеш, не я познавам, но все пак, ако те харесва-харесва те, ако не- не.
Тъпи въпроси бол.
Можеш да я целунеш, защо не?Мисля, че е добре.
Ако излиза с теб, може би поне малко те харесва.
Как да и превлека вниманието?
Бъди мил,прави и комплименти.
За какво обичат да говорят момичетата?
Зависи от самото момиче.Пробвай да си говорите за книги,музика,филми,компютр ,мода....
Защо задавам тъпи въпроси?
Незнам
И аз не знам.
Какво да направя на 1ва среща кисс или не? кото доиде
Зависи.Не е задължително да я целуваш на първата среща,но ако усетиш,че е подходящо,давай.
Как да я накарам да ме хареса ?
Бъди себе си
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
of kvi sa teq vyprosi a da ne si na 10
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Prosto se druj mnogo milo, govori i, spodelqi i nqkoi raboti, usmihvai i se. Druj se drujelubno i moje bi neshtata shte se polu4at. A za temite na razgovor... prosto kakto kazaha po-dolu momi4etata sa razli4ni, vse shte namerish za kakvo da govorite, sigurna sum. Aide uspeh
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Зависи от момичето.Това не е математика,в която всичко е изчислено,знае се точно какво ще се получи и т.н...Когато се видите,ще опознаеш момичето и всичко ще мине добре.Успех все пак![]()
Кажи и как ти миришат чорапите. Ще подейства!Първоначално написано от nqkafsi_tam
ъъъъ има още 1000 такива теми...ее сори ама... кво да правиш мии измий си зъбите,усмихвай се широко и си смени чорапите.. тва винаги ще и направии впечатление....
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
badi estestven takava kakavto si ostavi se na te4enieto i vsi4ko 6te bade nared ne6tata 6te se podredqt ot samosebe si.samo ne se spi4ai za drugoto nedei tolkova da se bezpokoi6 taka e vinagi na parva sre6ta nikoga nz kak da postapi6 i kakvo da o4akva6 no nali to4no v tova e nai-hubavoto!!!
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Как да и превлека вниманието? С мерак![]()
За какво обичат да говорят момичетата? За много неща![]()
Защо задавам тъпи въпроси? Защото сигурно си тъп
Незнам
Какво да направя на 1ва среща кисс или не? кото доиде Сам трябва да предцениш
та Как да я накарам да ме хареса ?[/color] С мерак пак![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.