- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви подаръци обичате да ви подаряват ?
Обичате ли подараците или сте на принципа -'нека да е от сърце'На какъв подарък бихте се зарадвали най много ?
![]()
SORY ЗА ПРАВОПИСНАТА ГРЕШКА
трактор
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
еми честно казано неми пука особено какво ще ми подарят стига да не съм се престарала аз пък на някой да му дреме и да вземе първия боклук ....тогава съм леко разочарована,но не е кой знае какво.всъщност Аз съм тази ,която обича да подарява подаръци и ми е кеф да доставям удоволствие на другите (хмм явно съм пасивна) ,но да получавам внимание заради жеста.особено бих се зарадвала на какъвто и да е подарък без повод
продто това би ми показало ,че някой си мисли за мен
![]()
Ти никога не си блестял с интелектПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
Със всеки ден се убеждавам,че не ми пука изоооообщо...
и малко да е пак ще му се зарадвам ,защото знам ,че ще бъде от сърце.
Еми винаги предпочитам,нещо от което имам нужда.Това всяка година се изменя,така че не мога да дам точен отговор.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Такива, които ще ми вършат работа и мога да използвам, а не нещо, което ще събира прах на етажерката.
Няма значение какъв ще бъде подаръка, колко струва, как е опакован, стига да е нещо от сърце. Примерно многоо бих се зарадвала на нещо от самия човек, нещо, което е скъпо за него, независимо дали е капачка от кока-кола или скъпо бижу. Не искам някой да ми подарява нещо на сила или просто ей така да го избере от магазина и готово ..
едит: Мразя плюшените играчки ...![]()
По-скоро съм на принципа "малко, но от сърце". Бих се зарадвала най-много на някоя плюшена играчка, 1/2 от стаята ми е в такива плюшки :P Обичам и цветя![]()
Не ме интересува какви са важното е да са от сърце
Обожавам неща, който са една идея нетрайни..Нещо, което носи повече спомени, отколкото да остава във времето...Примерно билет за концерт, цвете, балонче с хелий, което да пуснеш във въздуха, след като си си намислил желание...ей такива неща.
Не обичам да ми подаряват... може би на рожден ден, но само тогава. Ако ми подаряват нещо обичам да е нещо, което използвам в ежедневието си... примерно ето за именния ми ден баща ми взе колонки за компютъра и за рожденния ден ми купи GSM. Нещо, което ще ми върши работа през времето, а не да стои и да хваща прах![]()
Ем сички казват няма значение кво е ама да е от сърцеДа,да ама не
Всъщност има значение от кого е
Ако е от гадже наистина няма значение ама ако е за Коледа или за Рожден ден.. Стига бе хора охарчете се малко-имам предвид родители. Рд-то ми е на 5.юни,а аз вече съм си измислила подарък за Коледа и за рд-то
![]()
![]()
![]()
обожавам да ми подаряват цветя![]()
тва ме разтапя просто, каквото и да е, само да е китка
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Обичам подаръци, които ще ми вършат някаква работа - ако е от родителите ми, обичам да ми подаряват разни работи за компютъра...а в краен случай може един голям шоколади все пак няма значение какъв е подаръка, стига да е от сърце
![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
обичам най-много да подарявам и да ми подаряват плюшки:P
\
/
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Цветя,шоколади,играчки........ ...и дрехи(стига АЗ да съм си ги избрала)![]()