.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Guest

Какви подаръци обичате да ви подаряват ?

Обичате ли подараците или сте на принципа -'нека да е от сърце' На какъв подарък бихте се зарадвали най много ?

Guest
    SORY ЗА ПРАВОПИСНАТА ГРЕШКА

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    трактор
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    еми честно казано неми пука особено какво ще ми подарят стига да не съм се престарала аз пък на някой да му дреме и да вземе първия боклук ....тогава съм леко разочарована,но не е кой знае какво.всъщност Аз съм тази ,която обича да подарява подаръци и ми е кеф да доставям удоволствие на другите (хмм явно съм пасивна) ,но да получавам внимание заради жеста .особено бих се зарадвала на какъвто и да е подарък без повод продто това би ми показало ,че някой си мисли за мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    трактор
    Ти никога не си блестял с интелект

Супер фен Аватара на FelisDirus
    обичам бижута
    Собственост на Canis_Dirus

Със всеки ден се убеждавам,че не ми пука изоооообщо...

Фен
    Град
    По света и у нас

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    и малко да е пак ще му се зарадвам ,защото знам ,че ще бъде от сърце.

Еми винаги предпочитам,нещо от което имам нужда.Това всяка година се изменя,така че не мога да дам точен отговор.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на koalka
    Такива, които ще ми вършат работа и мога да използвам, а не нещо, което ще събира прах на етажерката.

Град
    40 Miles from the Sun
    Няма значение какъв ще бъде подаръка, колко струва, как е опакован, стига да е нещо от сърце. Примерно многоо бих се зарадвала на нещо от самия човек, нещо, което е скъпо за него, независимо дали е капачка от кока-кола или скъпо бижу. Не искам някой да ми подарява нещо на сила или просто ей така да го избере от магазина и готово ..

едит: Мразя плюшените играчки ...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    По-скоро съм на принципа "малко, но от сърце". Бих се зарадвала най-много на някоя плюшена играчка, 1/2 от стаята ми е в такива плюшки :P Обичам и цветя

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Каквото и да е... Винаги се радвам страшно много И аз много обичам да правя подаръци..винаги се старая адски много и ми е супер приятно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Не ме интересува какви са важното е да са от сърце

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Guest
    Обожавам неща, който са една идея нетрайни..Нещо, което носи повече спомени, отколкото да остава във времето...Примерно билет за концерт, цвете, балонче с хелий, което да пуснеш във въздуха, след като си си намислил желание...ей такива неща.

Не обичам да ми подаряват... може би на рожден ден, но само тогава. Ако ми подаряват нещо обичам да е нещо, което използвам в ежедневието си... примерно ето за именния ми ден баща ми взе колонки за компютъра и за рожденния ден ми купи GSM. Нещо, което ще ми върши работа през времето, а не да стои и да хваща прах
    Клик ми (:

Ем сички казват няма значение кво е ама да е от сърце Да,да ама не Всъщност има значение от кого е Ако е от гадже наистина няма значение ама ако е за Коледа или за Рожден ден.. Стига бе хора охарчете се малко-имам предвид родители. Рд-то ми е на 5.юни,а аз вече съм си измислила подарък за Коледа и за рд-то

Цитирай Първоначално написано от love^only^one^boy
    Ем сички казват няма значение кво е ама да е от сърце Да,да ама не Всъщност има значение от кого е Ако е от гадже наистина няма значение ама ако е за Коледа или за Рожден ден.. Стига бе хора охарчете се малко-имам предвид родители. Рд-то ми е на 5.юни,а аз вече съм си измислила подарък за Коледа и за рд-то
    Искаш да кажеш... абе огарчете се все пак Коледа, Нова Година, рожден ден, имен ден... са по един път в годината
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обожавам да ми подаряват цветя

тва ме разтапя просто, каквото и да е, само да е китка
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от love^only^one^boy
    Искаш да кажеш... абе огарчете се все пак Коледа, Нова Година, рожден ден, имен ден... са по един път в годината
    и така става

Супер фен
    Град
    в килера
    Обичам подаръци, които ще ми вършат някаква работа - ако е от родителите ми, обичам да ми подаряват разни работи за компютъра...а в краен случай може един голям шоколад и все пак няма значение какъв е подаръка, стига да е от сърце

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Не ме интересува какви са важното е да са от сърце

обичам най-много да подарявам и да ми подаряват плюшки :P \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Цветя,шоколади,играчки........ ...и дрехи(стига АЗ да съм си ги избрала)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си