- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам вече.
КАКВО СТАВА ЛИ??? Гаджето ти,миличка е идиот! На КОЙТО до онзи ден мама му е бърсала дупито и който не може да каже на приятелите си нищо! Защото е гаден пикльо! Кажи на идиотите дето му се водят приятели да си затварят тъпите усти,ти не говориш за тях,нали!? Въобще ти с него ли ходиш или с приятелите му?! ДА избира или щя се влачи с тия глупаци дето го настройват против теб или да излиза с теб! ГАдно ли е да го караш да избира,все тая,няма да се ядосваш ,защото той е мазен сопол,нали?
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Ми и аз не бих зарязал приятелите си заради момиче.Може би ако направиш компромис с тях (да започнеш да ги понасяш) ще се получи по-добре?![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
тя да ги понася!!! А те да говорят зад гърба й,така лииииии???Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Насини го с хилка за федербал !
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()
зАРЕЖИГО
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
Аз ти предлагам да се опиташ да промениш мнениеито но приятелите му.Напримеркогато гаджето ти е с тях а кафе и ти отиди обсаждайте някакви интересни теми и т.н.Помисли малко той ако те накара да избираш между приятелките си ти кой би предпочела(гаджето с което няма вечно да сте заедно или приятелките си който винаги ще те подкрепят и винаги ще разчиташ на Тях).А като се замисля май проблемат не е в приятелите а просто връзката ви е обречена.Аз никога не съм казала и никога няма да му кажа да избира между мен и приятелите си.Та аз дори се разбирам чудесно с тях.Те са ми 2 оръжие.Например един път бяхме скъсали а приятелите му са казали да ме потърси и да се изяснимразбираш ли просто е!Ако искаш ме послушай няма да сгрешиш!!!![/quote]
аз от 2 години се боря моя приятел да предпочита мен пред тях, но нестава повярваи е за 1 година не се виждаше с тях само на здр и чао, но след време пак искаше 100% се те ще са пред теб. Но поне му кажи да не ги слуша за да не се карате вие заради тях.
Незнам защо някой защитават приятеля и... това че неможе постоянно да са заедно е така, но все пак щом толкоз те обича трябва да намира време. Просто според мен не е нормално да те пренебрегва заради приятелите си. Ако толкоз те обичаше, щеше да избира теб пред тях.... поговори с него просто според мен не те обича или прекалено много се влияе от мнението на приятелите си, което пак не говори добре за него!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..