.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от bLiNdchY
    Сигурно е педофил за тва ... ! Кажи на родителите си ... или както ти казах миналия път ... кажи на някой по едър фР
    Дет удря лошо \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    izob6to 6to si se zahva6tala s nego smeni si nomera.. i nqma da ti dosajda,mislq 4e adresa nqma kak da ti go nau4i,ako nqkoi ne mu go kaje

Ма ти си много тъпа бе!Каде прочете,че съм са захванала с него!?И много ясно,че ще ми научи адреса,ако някой му го каже.Той да не е гадател.Пфф

Иначе на 15 съм.Не го знам какъв е тоя,ама до колкото знам има семейство(имаше хълка).Пък снощи писах смс на един пр и като исках да го пратя и ми излезе един непознат номер.Набрах го и го нямах.Има ло вероятност като ми е званял и някак си да се е запазил въпреки,че го крие като ми звани?
    Обичам те <3 !!!

Ко стана?Каза ли на вашите?

Мила,какво стана?Говори ли с вашите за тоя,а съобщи ли в полицията???

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    izob6to 6to si se zahva6tala s nego smeni si nomera.. i nqma da ti dosajda,mislq 4e adresa nqma kak da ti go nau4i,ako nqkoi ne mu go kaje

Ма ти си много тъпа бе!Каде прочете,че съм са захванала с него!?И много ясно,че ще ми научи адреса,ако някой му го каже.Той да не е гадател.Пфф

Иначе на 15 съм.Не го знам какъв е тоя,ама до колкото знам има семейство(имаше хълка).Пък снощи писах смс на един пр и като исках да го пратя и ми излезе един непознат номер.Набрах го и го нямах.Има ло вероятност като ми е званял и някак си да се е запазил въпреки,че го крие като ми звани?
    а как сте се запознали?и като съм тъпа недей искай съвети 6том знае6 само да обижда6 а си разре6авай проблема сама
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy

а как сте се запознали?и като съм тъпа недей искай съвети 6том знае6 само да обижда6 а си разре6авай проблема сама

Като не можеш да ми помогнеш - недей писа!Как сме се биле запознали ... той дойде и ми нахалства,а аз бягах от него!
    Ми не съм казала още.Майка ми трябва да се пребере към 5 часа и ще говоря тогава с нея.Ама ме е страх.незнам как ще реагира.

Най-добре поговори с родителите ти и те вече ще те насочат какво да правиш. Аз съм имала подобни случаи, но в скайпа. Някакъв кретен само ме заплашваше, говореше ми глупости, дори твърдеше, че живее на няколко крачки от мен. Блокирвах го, но той си правеше различни скайпове. Дори веднъж напсувах една моя приятелка, която си беше сменила скайпа. Но за щастие престана.
    Сега по твоя случай. Щом ти е научил номера, то какво остава за адреса? Има хора, които могат да му го дадат примерно срещу някаква сума пари или някой подарък, знам ли точно как, но адреса ако пожелае може да ти го намери лесно . Говори с родителите ти, отиди и до полицията. Не трябва да те е страх от този боклук, макар че такива днес има в изобилие. Пожелавам ти успех!

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    1. Кажи на вашите.. Те могат да ти дадат някакъв съвет!
    2. Не излизай сама от вкъщи ако продължи този човек със заплахите...
    Иначе сама не виждам какво можеш да направиш...
    Това любов ли е?!?

mi da ti kaja tva e nai umnoto da se obadi6 na policiqta

Какво стана?

FiRe_LaDyч
    Guest
    Не мога да си вляза в профила .. ама това не е важно.Та не съм говорила с майка ми,но казах на приятеля ми.Той се обадил и го питал и оня казал,че не бил званял на никого и не бил той.Обаче и аз и приятеля ми описваме гласа му по един и същи начин.И си явно тоя е усетил,че знам номера му и се прави на луд.приятеля ми ми обеща да разберат кой е,ама все пак ме е страх да излизам.

и на мен ми се беше случило нещо подобно миналото лято ужасно е,не ме оставяше да спя,постоянно ми звънеше Какво да ти кажа смени си номера,като ти звъни не вдигай и сам ще се откаже.Мен така почти година ме тормозеше,ама понеже не исках да си сменя номера и просто накрая той се отказа Успех!
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Тоя е пълен педофил казвай на вашите да се справят с него!!!
    I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    1.Казваш на вашите.
    2.Обаждаш се в полицията , ако не си пълнолетна тоя ще го опандизят за педофилия.
    3.Докато не решиш този проблем подобре не излизай сама , не се знае какво може да направи тоя боклук.
    4.Ако първите три не свършат работа , накарй някой да му тегли един хубав бой.

Успех и се пази.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си