- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо сте толкова против
чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...
мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.
в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...
да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.
Аз съм против!Те не са наясно със себе си, какви са, какво искат...Първоначално написано от trt1989
Малко са зрелите хора на 16, камо ли на 12![]()
И аз съм на това мнение...против секса преди 14 съм ма както и да е...всички слагат една стена от 16 и ходи събаряй ко си нямаш работа....щом знаеш кво правиш и с кой го правиш...отдай се на мига...
Мразя всички 12 годишни курвета щото го правят за да не се излагат пред псевдо приятелките си а не защото те сами го искат...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
така е - малко са зрели на 16. ама защо трябва да са зрели за да правят секс? и какво значи зрял всъщност? както казах, не е нещо трудно да се опазиш от забременяване и болести и да получаваш удоволствие от секса...Първоначално написано от be_true
Ако всеки тръгне да задоволява, чисто и просто, физическите си нужди, не знам какво ще стане...и не ми се мисли...Първоначално написано от Лилиту
Какво е зрялост има ли нужда да казвам, ако е така...лошооо...
Мисля, че всички се дразним от малки курвета, които питат "в коя дупка трябва да ми го вкара?", но в крайна сметка е безмислено да ги поучаваш и да им обясняваш кое е правилно и кое не. Те няма да се освестят, само ще са доволно от факта, че изглеждат пораснали. Имат майки, които да им се карат и поучават.
Пък и в крайна сметка, наистина всеки решава сам за себе си.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
=D> Аз сьм сагласна с Лилиту всеки има правото да избира кога да го направи щом е преценил че е готов за това!!!Това че на някой не му харесва си е лично негов проблем!Жевеем в 21 век бе хора не в каменната ера!!!
![]()
![]()
взе ми думите от устатаПървоначално написано от trt1989
![]()
а относно гениалната мисъл на VeRdiSSima - именно, мила - в каменната ера са се счупвали, а ние сме в 21 век![]()
Ако девойката Х срещнала мечтания партньор и живота е цветя и рози и тн и тн няма нищо нередно.. ама в какъв процент от случаите на ДЕТСКИ СЕКС, защото за мен да се чукаш на 12 е точно това, я има тая хипотетична пословична любов? Не може да ми обяснява някоя девойка, че вчера научила таблицата и днес е готова да води полов живот и да понася последствията си от него, защото за съжаление всичко се случва, и дори от тази гледна точка едно момиче трябва да е достатъчно зряло, че да се справя с каквито и да е проблеми, свързани със секса, които биха могли да се появят... Но кой ли се замисля за това, когато има някакъв обект натъпкан дълбоко в неузрялата си женственост.... нз нз темата е безкрайна и всяка може да си измисли куп оправдания и логични за себе си защо лапа на 10, защо прави оргии в детската градина и тн обаче сексът не е за деца мамка му, а и когато си го направил за 1 път на по-голяма възраст ти го гледаш от друга гледна точка и го цениш много повече, защото вече си що годе обективен. Затова и има мнооого по-малко курви, които са започнали полов живот да речем на 18, от колкото някакви, дето се праскат от 5-6 клас.
Точно това е идеята. Представяш ли си да се заразиш със СПИН на 14 и да не доживееш 20-тия си рожден ден? Или на 18 да не можеш вече да имаш деца, защото при поредния аборт нещо се е объркало? Или да имаш дете на 4 години, което упорито пита къде е баща му? Или дъщеричката ти да те нарича "како", а майка ти да бъде "мама"? Просто... Сексът е свързан с много отговорности, които едно дете не може да поеме.Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
Ми те нека си се ебът и на по 10,ма да земат да научат поне как се слага презерватив,а не тука да ми ревът "ооо бременна съм,да пия ли постинор,да кажа ли на мама,да се самоубия ли" ми писна ми от такива дечища дето незнаят кво е сперматозоид обаче тряя да се изебът![]()
mi da protiv sam daje za 15-16-17 godi6ni,6toto parvo tva ne se prai s vseki,vtoro parviqt put e mnogo vajen za vseki a ako 4ovek trqgne da go pravi s vsqko svoe gadje za6toto go obi4a zamisli se posle koi 6te iska takova momi4e, a vseki bi iskal momi4eto s koeto smqna da jivee do kraq na jivota si da e bilo samo negovo !!!!!!!! koi iska kurvi4ki ?!?PROTIV
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Не е нормално някое лапе да се е*е на 12 години,с извинение!
Нито организмът му е готов за това,нито е психологически настроен,камо ли да има най-елементарни познания как да се предпазва от полово предавани болести.Според мене на 16 е нормално да се прави секс.
Абе чук*йте се когато пискате,ко ша питате някоой за разрешение.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Е така или иначе, всеки прави своя избор, не виждам защо трябва да се прави такъв проблем от нещата.
Да и мен ме дразнят малките курвички! И аз не мисля, че е нормално да се проебеш на 12! Но не можете да държите сметка на някого, кога е изгубил девствността си!!!
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Малката, защото секс се прави, когато имаш физическата и психическа възможност да понесеш евентуалните последствия от секса. Дечицата, които не могат да кажат на мама, че са бременни и искат да абортират по някакъв странен нов начин не са готови за секс. Та 90% от тийнейджърите дори не могат да кажат на родителите си, че имат гадже, камо ли че правят секс.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ааааааааааааа Извинете и аз съм против секса под 14-15.....Но има хора който знаят какво искат и какво правят!Не си мислите че всички са толко тъпи....Първоначално написано от be_true
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
с риск да повторя някой ще кажа, че секса не е само удоволствие, но и отговорност.. едно хлапе на 13, ако стане белята ще може ли да гледа бебе, а?
гледам че всички които не са съгласни с мене посочват като причини че по-малките не са готови да понесат последствията от разни грешки, не знаят елементарни работи за секса за болестите... ама не е ли по-добре да се фокусираме върху това колко малко знаят а не върху това колко са малки? защо смятате че възрастта е виновна за незнанието им?
казах вече - сексът не е някаква сложна и опасна работа, идва си естествено какво да правиш. даже да не си много умен, правилата за безопасност са прости и лесни - ако ги научиш какво толкова лошо може да стане ако правиш секс?
ако ползваш предпазни средства и няма опасност от забременяване или болести не виждам какъв е проблема да правиш секс щом го искаш, даже и да не си "готов психически" каквото и да е това. аз обичах този с който го направих първия път, но не смятам, че това е задължително условие. били малки курвички - ми тяхна си работа, щом им харесва и ползват презерватив къф е проблема???
Ти изобщо правиш ли секс? Май не. Бременност може да настъпи и при използване на презерватив, както и могат да се предадат болести. Но не е в това въпросът. Големият човек ще направи нещо по въпроса, а няма да каже: "Имам еди какви си симпоми, дайте нещо да се оправя, ама без да ходя на лекар". Както и при бременност...и при двете неща винаги има шок и депресия...и ужас...но готовият за секс човек ще помисли трезво и ще потърси помощ, а няма да иска едва ли не с един аспирин да абортира.
Презерватив - 97% сигурност. Хапчета - 99% сигурност. Факт - никой метод, освен вазектомията и отстраняването на полови органи, не дава 100% предпазване от бремнност.Първоначално написано от Лилиту
Такава тема, вече имаше. На 12 години едно дете не е подготвено нито психически нито физически за това, да не говорим, че може да се изкриви представата му за нормален секс. И момчетата и момичетата се развиват го 17/18 годишна възраст. Живота е пред даденото дете, нужно ли е да се бърза? По голямата част от момичетата и момчетата започват да водят полов живот на ранна възраст, или защото някой го иска от тях, или защото всичките им приятели вече са го правили, или за газария, без да имат елементарни познания, без да знаят какви отговорности поемат с това, не знаят как да постъпят в определени ситуации, ако стане гаф например (за това и редовният въпрос тук е "може ли да съм бременна"), което за мен е неправилно и ненормално. На тази възраст много малко деца знаят, как да постъпят, ако евентуално момичето забременее или си лепне някоя болест. Ако на 14 години знаеш всичко нужно и можеш да мислиш трезво, давай, лошо-няма. На 16, 17 години, вече смятам, че е нормално да водиш полов живот.![]()
да правя секс при това достатъчно не се притеснявайПървоначално написано от `Death`Whore``
иначе си много права - ама при условие че малките така или иначе ще го направят не е ли по-добре като питат да им се дават тука във форума съвети как да е правилно и безопасно а не да им се вика "е курви малки сте още не го правете" - ясно е че просто ще заебат форума и ше направат каквото (си мислят) че знаят...
Аз кога съм ги обиждала? Обиждам ги само когато задават тъпи и претъпи въпроси, които са породени не от неопитност, а от немислене.![]()
Това попринцип е така. Станалото, станало. Когато някой, поиска помощ, добре е да му се помоге, но понякога има такива фрапиращи въпроси, че да останеш без думи. Ако момчето или момичето мисли трезво, няма да започне да води полов живот без да знае отговора на подони въпроси.Първоначално написано от Лилиту
![]()
Най-малоумното е това, че те пишат тема без да погледнат важните теми или да потърсят. Давам пример...преди 2 години моя милост реши да си прави пиърсинг. Първото, което направих, беше да получа информация от една позната, която има пиърсинги...получих я, даже поговорих с нейна позната, която има пиърсинг точно там. След това потърсих в гуугъл.ком и открих пиърсинг форума. А колко лесно щеше да бъде да вляза в един друг тийн форум, в който пишех тогава...и да пусна тема там. Но постъпих като мислещ човек.