- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо сте толкова против
A SAMO VIJTE ZAGLAVIETO NA TEMATA-no ne tva e nai normalnoto ne6to na sveta 12 godi6ni da se klatqt.
ema kvo pak nali se 4uvstvat gotovi![]()
![]()
![]()
egati RAZVRATNATA TEMA-DAVA6 DOBAR PRIMER![]()
Защо не ли !?
Нека помислим с главата дето ни е дала природата,която явно не използваме. Така 12 години. Аааа да верно сетих се. Тогава скъпи дечица на вас ви се променя лабилното тяло. Всички органи се развиват, в това число и половите органи. Всичко , което е вътре и образува така наречения човешки организъм, претърпява пълна промяна и ако някой може да ми каже, че за една такава променяща-подрастваща система ще се чувства добре с един х*й в повече нека да ходи да се прегледа за повреди в умствения апарат. Та тея "дечица" дори не са наясно какво може да поеме тяхното тяло и в какви количества. Тръгнали да ми говорят " Готов/а съм "
До преди дни са си играели с колички и кукли пред блока тръгнали секс да правят.
eto tova mi haresa mnogooooooooooo =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
не на курвинизациятада се върнем към страрите народни ценности
Най-лошото е, че авторката е на 19 години и не може да прецни, дали е добре или не, 12-годишни ДЕЦА да правят секс. Това е наистина жалко! Ти си жалка...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
1.Kurva si shtom ne se interesuvash ot Football 2.Imah v moeto staro u4ilishte edna deto beshe bremenna v 4 klas..........Първоначално написано от Лилиту
I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
+1Първоначално написано от ^Sam90^
A DO AVTORKATA -TI TVARDO SI ZA6TITAVA6 POZICIQTA SI,KOETO NAISTINA E JALKO
в това се превръщаме българите бързо трябва да се вземат меркиПървоначално написано от NIkolay Dimitrov 24
До някъде и аз съм против това когато някой пусне тема, която примерно гласи "На 13 съм и вчера го правих с приятеля ми, презервативът се скъса, бременна ли съм?", вместо да се отговори на конкретно зададения въпрос, всеки да започне да обижда, да нарежда, да обвинява и т.н.
Така или иначе човек преценява сам за себе си, не сме родители на въпросното момче/момиче, че да му обясняваме елементарни неща и да го поучавамеЩом майка му и баща му не са го образовали както трябва по тези въпроси, или пък са се опитали, но не са успели, ние ли да го правим?
P.S. ...което не означава, че смятам за правилно воденето на полов живот в ранна възраст![]()
Просто не виждам защо трябва да водя лекции по морал на хора, с които нямам нищо общо, и дали ще правят секс днес или утре мен не ме засяга.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и тъй като 13-14 годишните (айде не 12 все още) масово си правят секс, какво смятате че е правилно да се направи по въпроса?
да си криете главата в пясъка и да си повтаряте 'не е правилно не бива така' а те да си правят каквото (не) знаят?
1.Забрана на поп-фолк "изпълнителите" да правят клипове!Първоначално написано от Лилиту
2.Сваляне на Биг Брадър и подобните му идиотщини.
3.Строг родителски контрол!(Да знаят във всеки един момент къде е "детето" им.)
4.Общуване с детето, с цел неговото опознаване и образоване.
5.Девствени пояси до 16.![]()
ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
сексувай там и ни остави да се възмущаваме
така всички са доволни !
темата е ступид![]()
[quote="Seizure of Power"]ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
сексувай там и ни остави да се възмущаваме
така всички са доволни !
темата е ступид[/quote
]
кат ти виждам разбирам какъв си
със сигурност съм по-умен от теб, щом успявам поне да цитирам правилно, ВилчоПървоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
Първоначално написано от Лилиту
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ИМЕННО! и ДА! ЗАВИСИ ОТ възрастта И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗИМАШ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ на тази възраст !!!Първоначално написано от Лилиту
ПС ДА ти еба мамата и парцалПървоначално написано от 1337 userr
Достатъчно.....Крий си главата в гъза щото си много отворена и мислиш трезво!Първоначално написано от ^Sam90^
Ебете се сичките : ХОРАТА ТРЕЕ УМРАТ ебавайте се по ред на номерата - до 2 години ЦИГАНИТЕ ще ни превземат!
ШИБАЙТЕ СЕ ОТ МАЛКИ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА!!
МАМА И ТАТЕ ОТ СЕЛО ЩЕ ПОМАГАТ НЕА ПРОВЛЕМИЙ..............
аре фек офф деба
Еми то по твойта логика дай от 10 годишни свирки на 11 вече секс и т.н. просто на 12 години дете бих казала неможе в никакъв случай да е готово за секс.... просто вярно че си е до човека има хора и по на 20 нямат понятие от такива неща, но за мен на 12, 13 просто неможе да си готов за такава крачка. За мен повечето които го правят на такава възраст го правят не защото са готови и го искат, а защото да кажем приятелите им вече са и.... давай да сме като другите.
Има си време за всичко, няма смисъл да се избързва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..