.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    A SAMO VIJTE ZAGLAVIETO NA TEMATA-no ne tva e nai normalnoto ne6to na sveta 12 godi6ni da se klatqt.
    ema kvo pak nali se 4uvstvat gotovi
    egati RAZVRATNATA TEMA-DAVA6 DOBAR PRIMER

Guest
    Защо не ли !?
    Нека помислим с главата дето ни е дала природата,която явно не използваме. Така 12 години. Аааа да верно сетих се. Тогава скъпи дечица на вас ви се променя лабилното тяло. Всички органи се развиват, в това число и половите органи. Всичко , което е вътре и образува така наречения човешки организъм, претърпява пълна промяна и ако някой може да ми каже, че за една такава променяща-подрастваща система ще се чувства добре с един х*й в повече нека да ходи да се прегледа за повреди в умствения апарат. Та тея "дечица" дори не са наясно какво може да поеме тяхното тяло и в какви количества. Тръгнали да ми говорят " Готов/а съм "
    До преди дни са си играели с колички и кукли пред блока тръгнали секс да правят.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Carrie`Bradshaw
    Ако девойката Х срещнала мечтания партньор и живота е цветя и рози и тн и тн няма нищо нередно.. ама в какъв процент от случаите на ДЕТСКИ СЕКС, защото за мен да се чукаш на 12 е точно това, я има тая хипотетична пословична любов? Не може да ми обяснява някоя девойка, че вчера научила таблицата и днес е готова да води полов живот и да понася последствията си от него, защото за съжаление всичко се случва, и дори от тази гледна точка едно момиче трябва да е достатъчно зряло, че да се справя с каквито и да е проблеми, свързани със секса, които биха могли да се появят... Но кой ли се замисля за това, когато има някакъв обект натъпкан дълбоко в неузрялата си женственост.... нз нз темата е безкрайна и всяка може да си измисли куп оправдания и логични за себе си защо лапа на 10, защо прави оргии в детската градина и тн обаче сексът не е за деца мамка му, а и когато си го направил за 1 път на по-голяма възраст ти го гледаш от друга гледна точка и го цениш много повече, защото вече си що годе обективен. Затова и има мнооого по-малко курви, които са започнали полов живот да речем на 18, от колкото някакви, дето се праскат от 5-6 клас.
    eto tova mi haresa mnogooooooooooo =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    не на курвинизацията да се върнем към страрите народни ценности

Град
    София
    Най-лошото е, че авторката е на 19 години и не може да прецни, дали е добре или не, 12-годишни ДЕЦА да правят секс. Това е наистина жалко! Ти си жалка...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Re: защо сте толкова против

Цитирай Първоначално написано от Лилиту
    чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...

мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.

в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...

да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...

какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.
    1.Kurva si shtom ne se interesuvash ot Football 2.Imah v moeto staro u4ilishte edna deto beshe bremenna v 4 klas..........
    I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Най-лошото е, че авторката е на 19 години и не може да прецни, дали е добре или не, 12-годишни ДЕЦА да правят секс. Това е наистина жалко! Ти си жалка...
    +1
    A DO AVTORKATA -TI TVARDO SI ZA6TITAVA6 POZICIQTA SI,KOETO NAISTINA E JALKO

Guest

Re: защо сте толкова против

Цитирай Първоначално написано от NIkolay Dimitrov 24
    чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...

мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.

в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...

да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...

какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.
    1.k***a si shtom ne se interesuvash ot Football 2.Imah v moeto staro u4ilishte edna deto beshe bremenna v 4 klas..........
    в това се превръщаме българите бързо трябва да се вземат мерки

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    До някъде и аз съм против това когато някой пусне тема, която примерно гласи "На 13 съм и вчера го правих с приятеля ми, презервативът се скъса, бременна ли съм?", вместо да се отговори на конкретно зададения въпрос, всеки да започне да обижда, да нарежда, да обвинява и т.н.
    Така или иначе човек преценява сам за себе си, не сме родители на въпросното момче/момиче, че да му обясняваме елементарни неща и да го поучаваме Щом майка му и баща му не са го образовали както трябва по тези въпроси, или пък са се опитали, но не са успели, ние ли да го правим?

P.S. ...което не означава, че смятам за правилно воденето на полов живот в ранна възраст
    Просто не виждам защо трябва да водя лекции по морал на хора, с които нямам нищо общо, и дали ще правят секс днес или утре мен не ме засяга.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

и тъй като 13-14 годишните (айде не 12 все още) масово си правят секс, какво смятате че е правилно да се направи по въпроса?

да си криете главата в пясъка и да си повтаряте 'не е правилно не бива така' а те да си правят каквото (не) знаят?

Мега фен Аватара на Blab
    и тъй като 13-14 годишните (айде не 12 все още) масово си правят секс, какво смятате че е правилно да се направи по въпроса?

да си криете главата в пясъка и да си повтаряте 'не е правилно не бива така' а те да си правят каквото (не) знаят?
    1.Забрана на поп-фолк "изпълнителите" да правят клипове!
    2.Сваляне на Биг Брадър и подобните му идиотщини.
    3.Строг родителски контрол!(Да знаят във всеки един момент къде е "детето" им.)
    4.Общуване с детето, с цел неговото опознаване и образоване.
    5.Девствени пояси до 16.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
    сексувай там и ни остави да се възмущаваме
    така всички са доволни !

темата е ступид

Guest
    [quote="Seizure of Power"]ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
    така всички са доволни !

темата е ступид
    [/quote
    ]
    кат ти виждам разбирам какъв си

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Вилхелм Mонке
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
    така всички са доволни !

темата е ступид
    кат ти виждам разбирам какъв си
    със сигурност съм по-умен от теб, щом успявам поне да цитирам правилно, Вилчо

Град
    София

And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

1337 userr
    Guest
    е виж сега като човек си е природно тъп той няма да поумнее като стане на 16.... относно забременяването като гледам какви родители има си мисля че на някои хора не бива да им се позволява да имат деца НИКОГА.

не незнанието е порок. порок е тъпотията, а тя не зависи от възрастта.
    ИМЕННО! и ДА! ЗАВИСИ ОТ възрастта И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗИМАШ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ на тази възраст !!!

1337 userr
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 1337 userr
    е виж сега като човек си е природно тъп той няма да поумнее като стане на 16.... относно забременяването като гледам какви родители има си мисля че на някои хора не бива да им се позволява да имат деца НИКОГА.

не незнанието е порок. порок е тъпотията, а тя не зависи от възрастта.
    ИМЕННО! и ДА! ЗАВИСИ ОТ възрастта И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗИМАШ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ на тази възраст !!!
    ПС ДА ти еба мамата и парцал

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^

Достатъчно.....Крий си главата в гъза щото си много отворена и мислиш трезво!

Ебете се сичките : ХОРАТА ТРЕЕ УМРАТ ебавайте се по ред на номерата - до 2 години ЦИГАНИТЕ ще ни превземат!

ШИБАЙТЕ СЕ ОТ МАЛКИ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА!!

МАМА И ТАТЕ ОТ СЕЛО ЩЕ ПОМАГАТ НЕА ПРОВЛЕМИЙ..............

аре фек офф деба

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми то по твойта логика дай от 10 годишни свирки на 11 вече секс и т.н. просто на 12 години дете бих казала неможе в никакъв случай да е готово за секс.... просто вярно че си е до човека има хора и по на 20 нямат понятие от такива неща, но за мен на 12, 13 просто неможе да си готов за такава крачка. За мен повечето които го правят на такава възраст го правят не защото са готови и го искат, а защото да кажем приятелите им вече са и.... давай да сме като другите.
    Има си време за всичко, няма смисъл да се избързва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си