.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Лошо ли е?

ivan_petrov_dimitrov
    Guest

Лошо ли е?

iskam da wi popitam dali ima neshto losho kogato prawish sex s priqtelkata ti i tq da ti brukne s palec w anusa i ti da si swurshish golqmata nujda sled kato go izwadi ?

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

следващия път (ако има такъв) да не бара там.

ivan_petrov_dimitrov
    Guest
    i az taka vikam ama ne go o4akvah ot neq kajete mi ima li mi ne6to

Еми малко е гнусно, но случва се.. Какво да ти кажа...

Като я чукаш в дупето следващия път и като го извадиш и като бликнат фекалчета тя да те пита дали ти е приятно, а ти я питай срам ли я е ............

Град
    О-в Тамбокту
    Eми не че има нещо лошо ама не вярвам да ти е било особенно приятно Малко си е гнусничко

Guest
    ами за теб няма , но тя едва ли ще иска да ти достави отново фекален "оргазъм" стига да не е фенка на серинга...аа scat&play писна ми от тия терминологии относно видовете отклонения в секса

За мен не е приемливо...това е като да лижа мъжки пръсти на краката /да не се обиждат мъжете, но си е така/, но да го приемем за нещо, което ви харесва...въпросът обаче е ти защо не си свършваш нуждата преди това...или ти И даваш да го прави, за да се изакаш по-лесно след това?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от VeRdiSSima
    Eми не че има нещо лошо ама не вярвам да ти е било особенно приятно Малко си е гнусничко
    =D>
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Впрочем на мъжете им е много по-приятно да има нещо в ануса им, защото там има окончания на простатата и могат да достигнат до бърз и силен оргазъм. През ануса.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си