- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вратовръзка..проблем
ох не знам къде да я пусна тая тема...и понеже се отнася до гаджето ми реших тука.. абе някой може ли да ми каже откъде да му купя черна вратовръзка и на какви цени са?![]()
От къде си?Влез в някой магазин на Том Тейлър и там би трябвало да има.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от BeBencEto
![]()
![]()
от магазините очевидно
има голямо разнообразие на цветове...успех
.!.
от София съм ..е много ясно,че ще е от магазините ..просто питах откъде,че да отида утре директно не да обикалям и да знам колко пари горе-долу са ми нужни ....иначе аз се сещам за един магазин до президентството само..
na ilienci ima po evtini![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Сори,аз съм от Плевен,не мога да ти помогна.Предполагам,че има доста магазини,от където да купиш желаното.Успех!Първоначално написано от BeBencEto
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Of na kvo go oburnahte toq forum :P Kakto i da e...po temata...mi izbirash si magazin spored vazmojnostite si, vlizash i obqsnqvash na purviq asistent kakvo tursish i toi shte te nasochi.![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
зависи..ако нямаш мн финанси за съответната покупка, потърси по българските магазини с мъжки дрехи, особено на Пиротска. Иначе има голям магазин на вратовръки в мола.Първоначално написано от BeBencEto
Има един магазин на първата сприка на трамвай номер 10, зад Съдебната палата. Той е хубав, цените са нормални, а има и добър избор. Също така малко по-надолу към 2рата спирка, срещу СМетната Палата има един магазин за официални облекла, но не знам дали има и мъжко.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Сещам се в момента за един магазин, но не знам на какви цени са.![]()
Този, ако се сещаш на спирката на тролей 9-ка при Славейков.
Ахам... а ако толкова не може да намериш отиди в някой от моловете и в 3те има магазини за мъжко облекло и вратовръзки..![]()
Това любов ли е?!?
ъъъъъ той ли ти каза че иска???? ако е така няма проблем но ако не е то: единственото нещо което мъжете мразят повече от това някоя жена да ги прави на парцал е да получават вратовръзки за подаръци
podari mu edin sifon vmesto vratovryzka
Открадни.
Една патка мислила,мислила ... и се удавилаПрепоръчвам ви да не правите нейната грешка
![]()
![]()