.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...

вратовръзка..проблем

ох не знам къде да я пусна тая тема...и понеже се отнася до гаджето ми реших тука.. абе някой може ли да ми каже откъде да му купя черна вратовръзка и на какви цени са?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    От къде си?Влез в някой магазин на Том Тейлър и там би трябвало да има.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Непостоянно

Re: вратовръзка..проблем

Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    ох не знам къде да я пусна тая тема...и понеже се отнася до гаджето ми реших тука.. абе някой може ли да ми каже откъде да му купя черна вратовръзка и на какви цени са?
    от магазините очевидно има голямо разнообразие на цветове...успех
    .!.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    от София съм ..е много ясно,че ще е от магазините ..просто питах откъде,че да отида утре директно не да обикалям и да знам колко пари горе-долу са ми нужни ....иначе аз се сещам за един магазин до президентството само..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    na ilienci ima po evtini
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    от София съм ..е много ясно,че ще е от магазините ..просто питах откъде,че да отида утре директно не да обикалям и да знам колко пари горе-долу са ми нужни ....иначе аз се сещам за един магазин до президентството само..
    Сори,аз съм от Плевен,не мога да ти помогна.Предполагам,че има доста магазини,от където да купиш желаното.Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Of na kvo go oburnahte toq forum :P Kakto i da e...po temata...mi izbirash si magazin spored vazmojnostite si, vlizash i obqsnqvash na purviq asistent kakvo tursish i toi shte te nasochi.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Guest
    зависи..ако нямаш мн финанси за съответната покупка, потърси по българските магазини с мъжки дрехи, особено на Пиротска. Иначе има голям магазин на вратовръки в мола.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Има един магазин на първата сприка на трамвай номер 10, зад Съдебната палата. Той е хубав, цените са нормални, а има и добър избор. Също така малко по-надолу към 2рата спирка, срещу СМетната Палата има един магазин за официални облекла, но не знам дали има и мъжко.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

От магазин почти в секи изискан магазин има вратовръски ! Ми око 10-15-20 леа мисля че са ... ! :P

Мега фен Аватара на koalka
    Сещам се в момента за един магазин, но не знам на какви цени са.
    Този, ако се сещаш на спирката на тролей 9-ка при Славейков.

Град
    КъДетО пОжЕлАя !
    Ахам... а ако толкова не може да намериш отиди в някой от моловете и в 3те има магазини за мъжко облекло и вратовръзки..
    Това любов ли е?!?

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    ъъъъъ той ли ти каза че иска???? ако е така няма проблем но ако не е то: единственото нещо което мъжете мразят повече от това някоя жена да ги прави на парцал е да получават вратовръзки за подаръци

{{}}MuCiToOoo{{}}
    Guest
    podari mu edin sifon vmesto vratovryzka

Открадни.
    Една патка мислила,мислила ... и се удавила Препоръчвам ви да не правите нейната грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си