Ми значи запознах се с едно мом4е от моито даскало, писахме си мн дълго един ден и после изведнъж спря да пише и днеска му пиша,смъмри 2 думи и толко...
Каква може да е причината?![]()
Причината е,ч ена хората по някое време им писва да си пишат защото това е Т-Ъ-П-ОПървоначално написано от Анонимко
момчето е глухоням![]()
Еми че 2 думи малко ли са ?![]()
Абе не се бъзикам беее!![]()
фанал си е истинско гадже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
moji da mu e pisnalo ili da ima problemi i da ne mu e do nikoi i za tui da ne ti pi6i
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ха- ха - ха![]()
Ми писахме си, пратих му снимкапосле о6те мн си писахме и после ... нищо
![]()
може би просто му е омръзнало да комуникира по този начин.И аз се запознах с 1 момче от моето даскало така и си писахме доста дълго време,но в един момент на мен ми омръзна,защото аз го харесвах известно време,но след това станахме много добри приятели ала се случваше така ,че той често ми подмяташе за флиртове и свалки за 1 ден,така че ми прикипя и просто спрях да му пиша и вече ни си пишем.Но може би ако искаш да сте приятели просто говори с него.
Нарани ме! Знаеш го, нали?
Плаках! Ще плачеш и ти!
Виках! Не отговори нали?
Молих! Ще молиш и ти!
Исках! Но нямах нали?
Лъгах! Но лъга и ти!
Страдах! Знаеш нали?
Обичах! Ще обичаш и ти!
Може да си го засегнала нещо
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
" *каза: аз ще взема да погледам TV"
" *каза: и ако сядам, ще е късно" (там колкото часа беше)
" *каза: чао, лека"
и тва е... от няколко дена
Ами може да ти е убиден, може да си е хванал гадже, може да не е бил на кеф ... има хиляди причини поради които не ти е писал.... най-добре го питай лично нищо не губиш да му кажеш: Да не си обиден нещо, или нещо такова...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не виждам с каквоПървоначално написано от sladko_dete
![]()
четох пак - не съм![]()
И какво сега да гопитал ли или?![]()
Mn ne6ta moje da sa predizvikalli tova negovo povedenie ne se znae za6to to4no taka se e darjal.za6to prosto ne go popita6 za6to taka se darji a ako ti dade nedvusmisle otgovor prav mu pat ima tolkova mn mom4eta ne e samo toi 6te go zabravi6.![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
питаи го де ти като пита6 нас 6е разбере6 6то не ти пи6е то4но толкова колкото знае6 и сега ние от къде да знаеме 6то не ти пи6е да не сме гадатели тука вси4ките
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Следващия път го питай защо се държи така.А ти защо смяташ,че всеки път трябва да е в настроение за комуникация с теб?Може да има проблеми.Не е длъжен всеки път да ти пише при положение,че не е в настроение и не му е до това.
П.П.Абе защо не престанете с тия скайпове?По-добре се вижте,пък после когато нямате възможност да се виждате,си пишете.Скайп стана средство за всичко.Пфф....
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Питай него,той знае най-добре![]()
Да му е омръзнало да си пишете, каква друга...
Може и днес да не е бил в настроение.Ти какво очакваш, всеки път словоизлияния ли?
Първоначално написано от CuRly Doll
![]()